top of page
Keresés

Itt az ideje, hogy követeljétek az erőtöket

Itt az ideje, hogy követeljétek az erőtöket ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Tudatában vagyunk annak a sérelemnek, amit sok ember magában hordoz, és ez a sérelem haraggá, dühvé és gyűlöletté válik az iránt a személy, vagy személyek iránt, akik felelősek azért, ami az adott személyt bántja. Ez mindenféle problémához vezet az egyén életében, és ezek a problémák sokféle módon nyilvánulnak meg. Tapasztalhatunk egészségügyi problémákat, pénzügyi problémákat vagy párkapcsolati problémákat, és néhány ember a fentiek mindegyikét tapasztalja, és az összes probléma abból a kezdeti érzésből ered, hogy valaki más megbántott minket, és nem tudunk eljutni a szeretethez, amely mindannyiunk legmélyén ott van.


Érezhetitek a szeretetet, ami a lényetek mélyén van, amikor beleszerettek valaki másba, és összejöhettek azzal a személlyel, és megállapodhattok abban, hogy társuljatok vele, de végül a sértettség, ami általában elhomályosítja ezt a szeretetet, vissza fog jönni, és újra fel fog törni, hogy feltárjátok azt a kapcsolaton belül. Hogyan gyógyuljatok meg azokból a sebekből, amelyeket évek, vagy akár évtizedek alatt halmoztok fel magatokban, miután mások megbántottak benneteket? Először is, segít, ha a spirituális ébredés által felismeritek, hogy az a másik személy vagy azok az emberek tervszerűen bántottak meg benneteket. Ha fel tudjátok ismerni, hogy ez egy megállapodás volt, hogy egy szerződésről volt szó, és hogy aláírtátok a szerződést, akkor el tudtok jutni az elfogadás helyére.


Ha el tudjátok fogadni, ami történt, és azt, hogy mit éreztek ezzel kapcsolatban, és az összes következményt, akkor el tudtok jutni a megbocsátás helyére. Amikor megbocsátotok a többieknek azért, amit tettek vagy mondtak nektek, abban a pillanatban annyi mindent elengedtek, ami megakadályozza, hogy mindig az a szeretet legyetek, ami valójában vagytok. Sokan közületek, akik ébren vagytok, még mindig ragaszkodtok a haragotokhoz, a dühötökhöz és az ítélkezésetekhez azokkal szemben, akik megbántottak titeket és azokkal szemben, akik megbántottak másokat, és ezért megértjük, hogy szükségetek van az ilyen emlékeztetőkre, amelyek elmondják nektek, hogy minden, amit tapasztaltatok, különösen életetek korai szakaszában, el volt tervezve. Ezt ti és mindazok, akik részt vettek benne, úgy hangszerelték, hogy egy bizonyos tapasztalatot adjanak nektek. Ezek a tapasztalatok szükségesek ahhoz, hogy mindenki arra a döntésre jusson, hogy el akarja engedni azt, ami nehéz, ami visszatartotta.


Tehát először egy olyan sérelemre van szükségetek, ami megköveteli, hogy elfogadjátok és megbocsássatok, és ez nagyon nehéz lehet egy ember számára, hogy eljusson a felismerésig. Nehéz emlékezni a felállásotokra, az erre az életre vonatkozó tervetekre, és ezért el kell fogadnotok a lények és a hozzánk hasonló kollektívák szavát, akik azt mondják nektek, hogy minden, ami veletek történt, megállapodás alapján történt, és ti is részesei voltatok ennek a megállapodásnak. Amikor ez beivódik, akkor választhattok, hogy továbbra is áldozatnak tekintitek-e magatokat, vagy elfogadjátok magatokat társalkotóként. Ha társ-teremtők vagytok, akkor meg tudtok bocsátani magatoknak és mindenki másnak, aki részt vett abban a társ-teremtésben, ami azt eredményezte, hogy ezt a fájdalmat, vagy ezeket a fájdalmakat oly sokáig hordoztátok magatokban.


A megbocsátás felszabadító; felszabadító, és lehetővé teszi, hogy újrakezdjétek az életeteket. Amikor újrakezditek minden trauma és minden seb nélkül, képzeljétek el, mivé válhattok. Képzeljétek el, mennyi szeretethez férhettek hozzá, és ebből a szeretetből mennyit tudtok szétosztani. És tudjátok, hogy amikor ezt teszitek, akkor hozzáférhettek a valódi erőtökhöz. Olyan helyzetbe hozzátok magatokat, hogy ilyen csodálatos életet teremthettek magatoknak és mindazoknak, akik az életetek részei.


Ez az, amire mindnyájatok számára vágyunk, és ezért adjuk nektek ezt az emlékeztetőt a megbocsátás erejéről és arról az igazságról, hogy kik vagytok, mint örök és végtelen lények, akik már léteztek ez előtt az inkarnáció előtt is, és akik örökkön-örökké létezni fognak. Csak nagyon erős lények lennének hajlandóak olyan sebezhetőekké válni, mint amilyenek ti vagytok, és megengedni, hogy bármilyen bántalmazás áldozatai legyetek. Itt az ideje, hogy követeljétek a hatalmatokat, és az ehhez vezető út az elengedésen és a megbocsátáson keresztül vezet mindazoknak, akik életeteknek eddig a pontjáig bántottak benneteket. Amint ezt megtettétek, képzeljétek el, hogy mik lehettek és mit teremthettek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page