top of page
Keresés

Itt az ideje, hogy az emberiség beismerje, ami bennetek van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Annyit adunk nektek, amennyit csak tudunk az adott pillanatban, de ti is adhattok magatoknak mindent. Nincsenek korlátozások, nincsenek határok, amikor amit kaptok, az belülről jön. Most mindig megpróbálunk segíteni nektek abban, hogy kinyissátok és megnyissátok azokat az ajtókat a belső birodalomba, amelyek végül mindent megadhatnak és meg is fognak adni nektek. Mindarról beszélünk, ami vagytok, és minden ajándékotokról és képességetekről, valamint mindarról, amit a külső világban akartok. Mindez bennetek van, és ezt nem csak mi mondjuk. Hanem olyasmi, amiről tudjuk, hogy nagyon is valóságos módon igaz.


Ha a környezetetekre úgy tekintetek, mint egy kivetítésre, akkor elkezdhetitek elképzelni, hogy ez hogyan lehetséges. Minden, amit tapasztaltok, a saját energiátokból származik, a saját tudatosságotok kivetüléséből. Megmutatjátok magatoknak, hogy mi van bennetek, amikor tanúi vagytok a külvilágnak. Ha azt látjátok, hogy emberek vitatkoznak, akkor, még ha nem is vitatkoztok az életetekben lévő emberekkel, akkor is rengeteg olyan belső párbeszédetek van, ami ugyanazt a rezgést tartja, mint a vita, aminek tanúja vagytok. Ha valamit meg akarsz nyilvánítani, akkor inkább annak a rezgését kell felkínálnotok, mint a hiányának a rezgését a tapasztalatotokban. És tudjuk, hogy ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Könnyebb kívülre figyelni önmagunkon, és azt mondani: "Nos, ez így van. Ez az a világ, amiben élek."


Kicsit nagyobb kihívás beismerni, hogy ez az a világ, amit ti teremtetek és kivetítetek, és igazi bátorság kell ahhoz, hogy felelősséget vállaljatok