top of page
Keresés

Istent játszani a fel nem ébredtekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok új partnert fogadtunk be a mi időnkben, mint a harmadik és negyedik dimenzióban élők segítői. Különböző nézőpontokat tapasztaltunk, amelyek különböző napirendekből érkeztek, és képesek voltunk beleérezni mindezekbe a nézőpontokba, a segítségnyújtás ezen megközelítéseibe. Észrevettük, hogy amikor bizonyos lények kifejezik a vágyukat, hogy segítsenek az emberiségnek és más fajoknak, mint a tiétek, akkor valójában Istent akarnak játszani. Ők akarnak irányítani. Meg akarják határozni, hogyan haladjon az evolúciótok és mikor érjetek el bizonyos tapasztalati szinteket.


Mi mindig is egy organikusabb megközelítést alkalmaztunk a tudatosság evolúciójában. Láttuk, hogy a túl sok gyakorlati segítség valójában a bolygón vagy a Holdon lévő lények fejlődésének útjába állhat. Szeretnénk, ha mindannyian észrevennétek, milyen könnyű fejleszteni a tudatosságotokat, ha csak arra figyeltek. Amikor odafigyeltek arra, hogy mi történik, mit éreztek, és milyen energiák érkeznek, hogy támogassanak benneteket, akkor mindenetek megvan, amire szükségetek van ahhoz, hogy organikusan fejlődjetek a tökéletesben, magatok számára, mint egyének és kollektívaként is.


Néhányan talán elgondolkodtok azon, hogy időnként gyorsabb ütemben hajtjátok-e embertársaitokat, mint amire valójában készen állnak, és azt szeretnénk mondani nektek, hogy ha ezen gondolkodtok, akkor itt az ideje, hogy visszahúzódjatok és jobban összpontosítsatok magatokra. Koncentráljatok arra, ami örömet okoz nektek. Engedjétek el a ragaszkodásotokat ahhoz, hogy mások mikor és hogyan fogják megkapni, és ébredjetek fel. Azt akarjátok, hogy a folyamat természetes módon történjen, mert azt akarjátok, hogy az illetőnek ugyanolyan típusú tapasztalatai legyenek, mint nektek, ahol senki más nem rángatta a szálakat, nem szólt bele a dolgokba, és nem késztetett benneteket arra, hogy felébredjetek.


Amikor tehát támogatást akartok nyújtani, csak küldjetek szeretetet, együttérzést, gyógyító energiát embertársaitoknak. Megoszthatjátok a történeteiteket és a tapasztalataitokat, de nem kell senkit sem fejbe verni vele. És tudnotok kell, hogy mindenki a maga módján, a saját felsőbb énje tervei szerint ébred fel, ti pedig elengedhetitek magatokat, és figyelmeteket arra fordíthatjátok, ami történik, amit éreztek, és az energiákra, amelyek beérkeznek, hogy támogassanak benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page