top of page
Keresés

Istent játszani a fel nem ébredtekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok új partnert fogadtunk be a mi időnkben, mint a harmadik és negyedik dimenzióban élők segítői. Különböző nézőpontokat tapasztaltunk, amelyek különböző napirendekből érkeztek, és képesek voltunk beleérezni mindezekbe a nézőpontokba, a segítségnyújtás ezen megközelítéseibe. Észrevettük, hogy amikor bizonyos lények kifejezik a vágyukat, hogy segítsenek az emberiségnek és más fajoknak, mint a tiétek, akkor valójában Istent akarnak játszani. Ők akarnak irányítani. Meg akarják határozni, hogyan haladjon az evolúciótok és mikor érjetek el bizonyos tapasztalati szinteket.


Mi mindig is egy organikusabb megközelítést alkalmaztunk a tudatosság evolúciójában. Láttuk, hogy a túl sok gyakorlati segítség valójában a bolygón vagy a Holdon lévő lények fejlődésének útjába állhat. Szeretnénk, ha mindannyian észrevennétek, milyen könnyű fejleszteni a tudatosságotokat, ha csak arra figyeltek. Amikor odafigyeltek arra, hogy mi történik, mit éreztek, és milyen energiák érkeznek, hogy támogassanak benneteket, akkor mindenetek megvan, amire szükségetek van ahhoz, hogy organikusan fejlődjetek a tökéletesben, magatok számára, mint egyének és kollektívaként is.


Néhányan talán elgondolkodtok azon, hogy időnként gyorsabb ütemben hajtjátok-e embertársaitokat, mint amire valójában készen állnak, és azt szeretnénk mondani nektek, hogy ha ezen gondolkodtok, akkor itt az ideje, hogy visszahúzódjatok és jobb