top of page
Keresés

Igazodjatok a Forráshoz és a Fény erőihez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Akkor vagyunk a legjobb formánkban, amikor mindannyiótoknak segítünk, akik ott vagytok fizikai formában a Föld bolygón. Jobban igazodunk a Forrásenergia perspektívájához és napirendjéhez, amikor az emberiségnek segítünk. Tudjuk, hogy akkor vagyunk összhangban, amikor szolgálunk, és érezzük, hogy több Forrásenergia áramlik át rajtunk. Sokkal élőbbnek érezzük magunkat.


Mindannyian átélhetitek ugyanezt az élményt, ha bárkinek segítetek a Földön, legyen az emberi, növényi, állati vagy ásványi formában. Amikor arra is törekedtek, hogy szolgáljatok, akkor összehangolódtok a Forrással, és több forrásenergiához férhettek hozzá. Ezért ne állítsátok meg a Forrásenergia áramlását azzal, hogy azon siránkoztok, hogy nem tudtok többet tenni, vagy hogy nem tudjátok, mit kell tennetek egy adott helyzetben. Maradjatok a Forrás áramlásában azzal, hogy továbbra is arra a tényre összpontosítotok, hogy segíteni akartok, és tudjátok, hogy igazodhattok hozzánk, igazodhattok Földanyához, igazodhattok a Naphoz, igazodhattok a Forráshoz, vagy igazodhattok bármilyen számú kollektívához, tanácshoz, vagy akár egyéni lényekhez, akik magasabb dimenziójúak és segíteni akarnak.


Nem kell mindent kitalálnotok, és ez az, ami sokakat közületek kiborít. Néhányan feladják, mielőtt még elkezdenék a szolgálatra való törekvést, az emberi elme korlátai miatt, olyan korlátok miatt, amelyek azt mondják, hogy csak egy ember vagy, és olyan gondolatok miatt, mint például: "Hogyan tudnám valaha is elérni azt a hatást, amit szeretnék elérni egyetlen, magányos emberi lényként?". Soha nem vagytok egyedül, és mindig jobban összehangolódtok a fény erőivel, ha fenntartjátok a segítésre irányuló vágyatokat és szándékotokat.


Tudjuk, hogy minden lehetőséget megragadtok, hogy megtegyétek, amit csak tudtok, ezért nem aggódunk a hatékonyságotok vagy a hatótávolság miatt, amivel terjeszteni tudjátok a fényt. Mi jobban értjük, hogyan működik a földi sík, mint szinte minden ember, mert mi látjuk azt, amit ti a fizikai szemetekkel nem láthattok.

Mi érzékeljük azt, amit a legtöbben nem tudnak érzékelni, és érezzük azt a hatást, amit az emberi kollektív tudatosságra gyakoroltok minden időben, még akkor is, amikor alszotok. Ezért arra kérünk benneteket, hogy bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy nagyon sok jót tesztek és nagyon sok fejlődést értek el. A rácsokkal, a ley-vonalakkal, az energiával dolgoztok, ami a Földanyán keresztül, azon át és körülötte fut, és a munka, amit végeztek, gyönyörű.


Csak el kell engednetek azt a mentalitást, amely azt mondja, hogy a cselekedeteitek erőteljesebbek és hatékonyabbak, mivel valójában a tudatosságotok az (ami erősebb). Most is, mindig is a ti tudatosságotok volt, és mindig is a ti tudatosságotok lesz az, ami azt a változást okozza, amit a Föld bolygón szeretnétek elérni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page