top of page
Keresés

Igazán ébren lenni azt jelenti, hogy meghozod ezt a döntést

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ennyien figyeltek ránk ott a Földön, mert tudjuk, hogy rengeteg olyan hely van, ahová bármikor, bármelyik nap bármelyik pillanatában ráirányíthatjátok a figyelmeteket. Szeretnénk, ha ennek a ténynek is tudatában lennétek, hogy tudatosabban válasszátok meg, hová helyezitek a figyelmeteket. Nem kell valahová csak azért irányítanotok a figyelmeteket, mert mindenki más arra a bizonyos témára, személyre vagy dologra irányítja a figyelmét. Nem kell a figyelmeteket valamire irányítanotok csak azért, mert az hangos vagy más módon csábító.


A megkülönböztető képességeteket használhatjátok arra, hogy eldöntsétek, hogy szolgál-e titeket, vagy sem, ha valamire ráirányítjátok a figyelmeteket, és ez egy olyan hatalom, amivel rendelkeztek, egy olyan képesség, amire gyakran nem úgy tekintenek, mint egy ajándékra. De ha megvan a megkülönböztető képességetek, és képesek vagytok érezni, hogy valami rezonál-e vagy sem, akkor valóban szerencsésnek mondhatjátok magatokat. Szerencse persze nem létezik, ezért itt ismét a "szerencsés" szót fogjuk használni.


Jól választottatok, amikor ezt az inkarnációt választottátok magatoknak. És azok is szándékosan választották azokat a tapasztalatokat, akiknek nincsenek (tapasztalataik), ezért kérlek, ne feledjétek, hogy azért alszanak, mert aludni akarnak. Azért nézik a huszonnégy órás hírciklust, mert az a lélek úgy döntött, hogy ezt a bizonyos tapasztalatot akarja átélni. Nem kell senkit sem rossznak vagy "birkának" nevezni, mert ezt teszi. Ezen a lélekszinten pontosan tudják, hogy mit csinálnak.


De ha olyan emberekkel találkoztok, akik nem bölcsen választanak, vagy nem tudatosan választják meg, hogy mire fordítják a figyelmüket, akkor fel kell ismernetek, hogy ezeket az embereket okkal hozzátok a tudatosságotokba. Talán azért, hogy feloldhassátok az ellenállásotokat, vagy az ítélkezéseteket velük szemben. Vagy talán azért vannak ott, hogy megmutassák nektek, hogy valójában nem választjátok meg olyan tudatosan, ahogyan tudnátok, hogy mire és mennyi ideig fordítjátok a figyelmeteket. Lehet, hogy valami hangos dolog egy pillanatra magára vonja a figyelmeteket, aztán azt mondjátok magatoknak: "Nem kell erre koncentrálnom", és tudatosan és szándékosan máshová irányíthatjátok a figyelmeteket.


Talán hallottatok már arról az igazságról, hogy amire fókuszáltok, az kitágul, és az is igaz, hogy eggyé válsz azzal, amire fókuszálsz, mert abban a pillanatban, amikor a figyelmedet ráirányítod, elkezdesz vele harmóniában rezegni. És ezért magatoknak kell eldöntenetek, hogy ez olyasvalami, amivé válni akarok, mielőtt továbbra is figyelmeteket rá fordítanátok. Amivé váltok, annak a külvilágotokban is látni fogjátok a tükörképét. Tehát azon is elgondolkodhattok, hogy többet akartok-e látni abból, amire éppen abban a pillanatban összpontosítotok.


Ezek olyan tudatos döntések, amelyeket mindenki megtehet, és mindenkinek meg kell tennie, aki a valóságának tudatos és szándékos teremtője akar lenni. Amikor eldöntitek, hogy ezek közé az emberek közé akartok tartozni, figyeljetek, és figyeljetek arra, hogy miből szeretnétek többet látni az életetekben és a világotokban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page