top of page
Keresés

Idővonalak, jövőképek, jóslatok és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Engedjük, hogy csak az emberiség számára legpozitívabb jövőre összpontosítsunk, és azt javasoljuk, hogy ti is tegyétek ugyanezt. Amit észrevettünk azzal kapcsolatban, hogy az emberiség számára a legpozitívabb jövőbeli idővonalakra fókuszálunk, az az, hogy azok kitágulnak és növekednek, hogy még több pozitív tapasztalatot tartalmazzanak, ahogy mi is tesszük. Arra jöttünk rá, hogy ezeket a pozitív jövőképeket együtt teremtjük mindannyiótokkal, akik az emberiség számára a lehető legjobb idővonalakra összpontosítanak. Azok közületek, akik arra képezték magukat, hogy pozitívan gondolkodjanak és a legjobbat várják, mindannyiunkkal együtt teremtik a magasabb birodalmakat, és mi a legszebb, legvarázslatosabb, legcsodálatosabb felemelkedési tapasztalatokat látjuk az egyének és az emberiség mint kollektíva számára.


Éppen most választjátok meg, hogy a jövő melyik verziójához igazodtok, és ezt azzal a rezgéssel teszitek, amit most felkínáltok. Nem egy jövő létezik, és minden jövő alakítható. Minden jövő tartalmazhat még több varázslatos öröm- és gyönyörélményt. A rájuk való fókuszálásotokkal kitágulnak, hogy még több olyan abszolút észbontó, szívnyitó élményt tartalmazzanak, amire mindannyian vágytok.


Sokan közületek megtanítottátok magatokat arra, hogy figyelmen kívül hagyjátok a mainstream médiát, és most ugyanezt kell tennetek a new agerekkel is, akik a jövőről prédikálnak, mert rengeteg ilyen van odakint, és használnotok kell a megkülönböztető képességeteket. Meg kell határoznotok, hogy akartok-e még több energiát adni egy negatív idővonalnak, és ennek egyetlen módja, hogy ráhangolódjatok arra, hogy mit éreztek, amikor azt látjátok, hogy valaki élelmiszerhiányt, 3. világháborút, pénzügyi összeomlást és minden mást jósol, amiről egyesek egyszerűen meg vannak győződve, hogy meg kell történnie ahhoz, hogy az emberiség fejlődjön. Fájdalom és szenvedés által is lehet növekedni, de ezek nem előfeltételei a növekedésnek.


Növekedhettek azáltal, hogy a szívetekre összpontosítotok, a szeretetre, ami vagytok, a Forrásenergia Lényre, akik vagytok, és aki mindenki más is, és mi ezt ajánljuk. Láttuk, hogy mindannyian meglovagoltátok a terjeszkedés, a szeretet, az öröm, a szabadság, a kreativitás, a bőség és minden más hullámát, amit meg akartok tapasztalni, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a pozitív várakozásban, amit mindannyiótoknak érzünk, akik tudják, hogyan használhatják a fókuszuk erejét a valóságok megteremtésére és arra, hogy több energiát fordítsanak arra, amit meg akarnak tapasztalni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".