top of page
Keresés

Idővonalak, jövőképek, jóslatok és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Engedjük, hogy csak az emberiség számára legpozitívabb jövőre összpontosítsunk, és azt javasoljuk, hogy ti is tegyétek ugyanezt. Amit észrevettünk azzal kapcsolatban, hogy az emberiség számára a legpozitívabb jövőbeli idővonalakra fókuszálunk, az az, hogy azok kitágulnak és növekednek, hogy még több pozitív tapasztalatot tartalmazzanak, ahogy mi is tesszük. Arra jöttünk rá, hogy ezeket a pozitív jövőképeket együtt teremtjük mindannyiótokkal, akik az emberiség számára a lehető legjobb idővonalakra összpontosítanak. Azok közületek, akik arra képezték magukat, hogy pozitívan gondolkodjanak és a legjobbat várják, mindannyiunkkal együtt teremtik a magasabb birodalmakat, és mi a legszebb, legvarázslatosabb, legcsodálatosabb felemelkedési tapasztalatokat látjuk az egyének és az emberiség mint kollektíva számára.


Éppen most választjátok meg, hogy a jövő melyik verziójához igazodtok, és ezt azzal a rezgéssel teszitek, amit most felkínáltok. Nem egy jövő létezik, és minden jövő alakítható. Minden jövő tartalmazhat még több varázslatos öröm- és gyönyörélményt. A rájuk való fókuszálásotokkal kitágulnak, hogy még több olyan abszolút észbontó, szívnyitó élményt tartalmazzanak, amire mindannyian vágytok.


Sokan közületek megtanítottátok magatokat arra, hogy figyelmen kívül hagyjátok a mainstream médiát, és most ugyanezt kell tennetek a new agerekkel is, akik a jövőről prédikálnak, mert rengeteg ilyen van odakint, és használnotok kell a megkülönböztető képességeteket. Meg kell határoznotok, hogy akartok-e még több energiát adni egy negatív idővonalnak, és ennek egyetlen módja, hogy ráhangolódjatok arra, hogy mit éreztek, amikor azt látjátok, hogy valaki élelmiszerhiányt, 3. világháborút, pénzügyi összeomlást és minden mást jósol, amiről egyesek egyszerűen meg vannak győződve, hogy meg kell történnie ahhoz, hogy az emberiség fejlődjön. Fájdalom és szenvedés által is lehet növekedni, de ezek nem előfeltételei a növekedésnek.


Növekedhettek azáltal, hogy a szívetekre összpontosítotok, a szeretetre, ami vagytok, a Forrásenergia Lényre, akik vagytok, és aki mindenki más is, és mi ezt ajánljuk. Láttuk, hogy mindannyian meglovagoltátok a terjeszkedés, a szeretet, az öröm, a szabadság, a kreativitás, a bőség és minden más hullámát, amit meg akartok tapasztalni, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a pozitív várakozásban, amit mindannyiótoknak érzünk, akik tudják, hogyan használhatják a fókuszuk erejét a valóságok megteremtésére és arra, hogy több energiát fordítsanak arra, amit meg akarnak tapasztalni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page