top of page
Keresés

Hozzatok létre hibrid energiákat velünk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elkezdtünk új utakat felfedezni, hogy egyénként és kollektívaként is elérjünk titeket, és izgatottan várjuk, hogy tanúi legyünk, hová mentek azokkal az energiákkal, amelyeket mostanában osztogatunk. Érdekel bennünket, hogy a naprendszeretek energiái hogyan keverednek az Arkturiai csillagrendszer energiáival. Látni akarjuk, hogy milyen új hibrid energiák jöhetnek létre a veletek való együttműködésünk révén.


Ahogy elküldjük nektek ezeket a fürtöket, ezeket az energiacsomagokat, és ti fogjátok a veletek született vágyaitokat, és összekeveritek őket azzal, amit mi kínálunk, valami teljesen új jön létre ebben a galaxisban és ebben az univerzumban. Ez az oka annak, hogy az együttműködés olyan nagy részét képezi az ötödik dimenziós felsőbb énetekbe való belépésnek. Túlléptek a mindenáron való túlélés modelljén, ami azt jelenti, hogy kevesebb szükség van a versengésre. A versengés kihozhatja valakiből a legjobbat, de ugyanabból a személyből a legrosszabbat is kihozhatja. Amikor félreteszitek az egótokat, és együttműködtök, nem kell vagy akarjátok az elismerést a kívánt eredményért, akkor tudjátok, hogy felnőttetek.


Mi pedig szeretnénk veletek együtt fejlődni, és látni, mi történik, ha ti is fejlődtök abból, amit energetikailag kínálunk. Tehát ezek az energetikai letöltések, amelyekkel együtt tudtok teremteni, a levegőből érkeznek hozzátok, amit belélegeztek. Leülhettek és beállíthatjátok a szándékot, hogy belélegezzétek az általunk felkínált energiákat, és ezt meg is fogjátok tenni. És ezáltal többet fogtok kapni, mint amit mi felajánlunk. Azt is megkapjátok, amit más lények is felajánlottak. Amikor leültök és fenntartjátok a szándékot, hogy valami magas rezgésű dolgot fogadjatok be, majd tudatosan lélegeztek, nagyon sokat kaptok ebből a tapasztalatból.


És ahogy már mondtuk, alig várjuk, hogy lássuk, mit fogtok tenni ebben a következő évtizedben mindazzal, amit kaptok, és mindazzal, aminek befogadására felkészítitek magatokat. Izgatottan várjuk, hogy ilyen módon konkrétabb partnerekké váljunk az emberiséggel, mert tudjuk, hogy energiánk jól keveredik a tiétekével. Csak azt nem tudjuk, hogy mi fog létrejönni az ilyen gyönyörű energiák keveredéséből.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page