top of page
Keresés

Hozzatok létre hibrid energiákat velünk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elkezdtünk új utakat felfedezni, hogy egyénként és kollektívaként is elérjünk titeket, és izgatottan várjuk, hogy tanúi legyünk, hová mentek azokkal az energiákkal, amelyeket mostanában osztogatunk. Érdekel bennünket, hogy a naprendszeretek energiái hogyan keverednek az Arkturiai csillagrendszer energiáival. Látni akarjuk, hogy milyen új hibrid energiák jöhetnek létre a veletek való együttműködésünk révén.


Ahogy elküldjük nektek ezeket a fürtöket, ezeket az energiacsomagokat, és ti fogjátok a veletek született vágyaitokat, és összekeveritek őket azzal, amit mi kínálunk, valami teljesen új jön létre ebben a galaxisban és ebben az univerzumban. Ez az oka annak, hogy az együttműködés olyan nagy részét képezi az ötödik dimenziós felsőbb énetekbe való belépésnek. Túlléptek a mindenáron való túlélés modelljén, ami azt jelenti, hogy kevesebb szükség van a versengésre. A versengés kihozhatja valakiből a legjobbat, de ugyanabból a személyből a legrosszabbat is kihozhatja. Amikor félreteszitek az egótokat, és együttműködtök, nem kell vagy akarjátok az elismerést a kívánt eredményért, akkor tudjátok, hogy felnőttetek.


Mi pedig szeretnénk veletek együtt fejlődni, és látni, mi történik, ha ti is fejlődtök abból, amit energetikailag kínálunk. Tehát ezek az energetikai letöltések, amelyekkel együtt tudtok teremteni, a levegőből érkeznek hozzátok, amit belélegeztek. Leülhettek és beállíthatjátok a szándékot,