top of page
Keresés

Hozzáférés a spirituális adottságaidhoz, készségeidhez és képességeidhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagy örömmel jelentjük be, hogy az emberiség újabb hatalmas ugrást tett tudatosságotok evolúciójában, mivel nagyobb hozzáférést biztosítottatok magatoknak azokhoz a készségekhez, ajándékokhoz és képességekhez, amelyek eddig szunnyadtak bennetek, és amelyek készen állnak arra, hogy felfedjétek őket a világ előtt. Ha van valami, amihez mindig is hozzá akartatok férni, de eddig nem tudtatok hozzáférni, akkor jól teszitek, ha arra a bizonyos adottságra összpontosítotok, amit ki akartok fejleszteni.


Az ok, amiért az emberiség nagyobb hozzáférést biztosított magának azokhoz a képességekhez, amelyekkel más tudatosságokat tudtok megcsapolni, az az, hogy sokan közületek mennyire összezavarodtak és megdöbbentek attól, amit mások mondanak nektek. Az a kudarc, hogy mások nem tudtak nektek segíteni, egy gigantikus kollektív vágyat generált a jobb közvetlen hozzáférés iránt, és most itt az ideje, hogy mindannyian megnyíljatok és megkapjátok azokat a képességeket, amiket mindig is akartatok magatoknak.


Talán azt gondoltátok, hogy bizonyos emberek csak úgy születnek, hogy tehetségük van arra, hogy csatornázási, gyógyító vagy pszichikai képességekkel rendelkezzenek. Talán csak az önbizalmatokat szívták ki belőletek azok a programozások, amelyeket másoktól kaptatok egész életetek során. Bármi is volt az oka annak, hogy nem adtatok magatoknak hozzáférést ahhoz, amit spirituálisan tenni akartok, most itt az ideje, hogy félretegyétek ezeket az okokat, és megnyíljatok annak a lehetőségnek, hogy ma mások vagytok, mint amikor utoljára leültetek, hogy magatoktól kapjatok valamit, bármit.


Mindenki játssza a saját szerepét a történetetekben, így amikor valaki azt mondja nektek, hogy az eltolódás egy bizonyos időpontban be fog fejeződni, és aztán ez az időpont eljön és elmúlik, és csalódást éreztek, ez a csalódás az az üzemanyag, amit arra használhattok, hogy begyújtsátok magatokban a vágyat a magasabb tudatossággal, az információ- és energiaáramokkal való személyes kapcsolatfelvételre. És amikor megbetegedtek, és a körülötted lévő emberek is megbetegednek, akkor megszületik bennetek a természetes gyógyulás iránti vágy, és az a vágy, hogy olyan gyógyítói képességekhez férjetek hozzá, amelyek titeket és másokat is szolgálnak.


Megértjük, hogy miért támaszkodtatok másokra, hogy olyan információfoszlányokat adjanak nektek, amelyek ellátnak benneteket azzal a reménnyel, ami szükséges volt ahhoz, hogy folytassátok ezt az utat, de most, hogy mások cserbenhagytak benneteket, nagyobb mértékben támaszkodhattok magatokra. És az energiák nagyon támogatnak benneteket abban, hogy létrehozzátok azokat a kapcsolatokat, amelyeket mindig is akartatok, hogy saját közvetlen kommunikációs vonalatok legyen a magasabb frekvenciájú lényekkel és kollektívákkal, amelyek a magasabb birodalmakban léteznek.