top of page
Keresés

Hogyan változtassunk meg egy hitrendszert

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi is fogékonyak vagyunk a hiedelmekre, ahogyan ti is mindannyian. Vannak tapasztalataink, amelyek elvárásokat támasztanak. Nos, a tapasztalataink többnyire arról szólnak, hogy milyen módon fogadnak bennünket, és hogy az általunk nyújtott segítség működik-e a lények egy bizonyos csoportjánál, de ezek a tapasztalataink mégis bizonyos hiedelmeket hoznak létre bennünk. Látjátok tehát, milyen könnyű mindannyiótoknak hiedelemrendszereket létrehozni és belesüppedni nem kívánt hiedelmekbe. Láthatjátok, hogyan folytatjátok ezt még azután is, hogy tudatában vagytok annak a ténynek, hogy korlátozó hiedelmeket alkalmaztatok és behódoltatok a korlátozó hiedelmeknek, olyan hiedelmeknek, amelyek már nem szolgálnak benneteket.


Ezért megvizsgáltuk a különböző módokat, amelyekkel megváltoztathatjuk az elvárásainkat, függetlenül az átélt tapasztalatoktól, és szeretnénk megosztani veletek az eredményeinket. Ami a legfontosabb az új elvárások megteremtésével kapcsolatban, hogy csak és mindig egy másik személy, vagy egy csoport, vagy akár önmagad azon aspektusára fókuszálj, amely a Forrásenergia. Ha az egós oldalatokra fókuszálunk, akkor könnyebben elhisszük, hogy pontosan ugyanazt a választ fogjátok adni az ajánlatainkra, mint korábban. De ha odafigyelünk, és minden figyelmet, amit adnunk kell, annak az igazságnak adunk, hogy ti Forrásenergia Lények vagytok, akkor az erő, amivel rendelkezünk, hogy új tapasztalatot teremtsünk, belép és átveszi a hatalmat.


Így használhatjátok ezt az információt, amit most átadunk nektek, a saját hasznotokra. Nézzetek magatokra, mint Forrásenergia Lényekre, és érezzétek az igazságot, hogy Forrásenergia Lények vagytok. Tekintsetek másokra Forrás Energia Lényekként, és várjátok el tőlük, hogy úgy beszéljenek, gondolkodjanak és cselekedjenek, és így a nagyobb elvárások birodalmába fogtok belépni, ami új tapasztalatokat fog teremteni számotokra. Ezt sokan úgy hívják, hogy teret tartva.


Ha teret tartasz az abszolút legjobbnak, ami egy személyben, beleértve saját magadat is, van, akkor társ-teremteni tudsz valami varázslatosat, valami újat, és valami kevésbé korlátozottat, semmint hogy arra a személyre vagy önmagadra összpontosítanál, és megtartanád a korlátozó hiedelmeket, amiket eddig tartottál. Játsszatok vele. Gyakoroljátok annak felhasználását, amiről itt beszélünk, és tudjuk, hogy meg fogjátok tapasztalni a kívánt eredményeket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Opmerkingen


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page