top of page
Keresés

Hogyan változtasd meg a jövődet és a múltadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy mindannyian képesek vagytok fenntartani egy magasabb rezgést annak ellenére, hogy ott vannak a lehetőségek, amelyekre összpontosíthattok, lehetőségek, amelyek csökkentenék a rezgéseteket, ha rájuk összpontosítanátok. Tudjuk, hogy elég nehéz azt nézni, hogy mi van most a világotokban, de ha az emberek azt mondják nektek, hogy a dolgok még rosszabbak lesznek, nos, ez biztosan nem segít nektek abban, hogy fenntartsátok a magas rezgésszintet. De kérlek, bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy a magasabb rezgés megtartása fontosabb, mint felkészülni a katasztrofális eseményekre, amelyeket egyesek mindig is megjósolnak a világotokban.


A rossz dolgok bekövetkeztét jósló előrejelzések nem újdonságok az emberiség számára ott a Földön. Már nagyon régóta léteznek, mert a félelem már nagyon régóta létezik, és hogy valakinek az a motivációja, hogy félelemben tartson benneteket, vagy pedig a feloldatlan félelme az, ami miatt a közelgő végzetről és borúlátásról beszél, az nem igazán számít. A ti dolgotok, hogy felülemelkedjetek ezen a tudatossági szinten, hogy hűek maradjatok önmagatokhoz, hogy a szívetekre hallgassatok, és hogy tudjátok, hogy jobb idővonalak jönnek létre minden alkalommal, amikor valaki egy alacsonyabb rezgésű idővonalra csatlakozik, és mindent elmond róla nektek.


Nincs egyetlen jövő. Nem számít, hogy bárki mit mond, ez mindig így lesz. Valójában nincs egyetlen múlt sem. Ha tehát nem tudtok egyetérteni valakivel a történtekkel kapcsolatban, akkor ne aggódjatok amiatt, hogy kinek van igaza és kinek nincs. Lehet, hogy csak egy olyan idővonalra ugrottál, ahol annak a személynek az a verziója már létezett, és ez az ő múltja. Az emlékeidnek eltarthat egy darabig, amíg felzárkóznak az új környezethez, amelyben találod magad, amikor egy új idővonalra ugrasz. Vagy persze az is lehet, hogy valaki más éppen most ugrott át az idővonalatokra, és az ő emlékei még nem érték utol őket.


Ezért van az, hogy a jelen ereje még soha nem volt ennyire nyilvánvaló a világotokban. Azért, mert információkkal, perspektívákkal, jóslatokkal és olyan emberekkel bombáznak benneteket, akik azt állítják, hogy ők ismerik az egyetlen igaz igazságot. Most több ilyen emberhez van hozzáférésetek, mint valaha, és ezért lesz olyan fontos mindannyiótok számára, hogy előre haladva emlékeztessétek magatokat azokra az egyszerű igazságokra, hogy nem csak egy jövő van, és hogy a ti rezgésetek többet számít, mint amit bárki más mond az egyetlen jövőről vagy a jövőjük verziójáról. Csak úgy tudhatjátok, hogy mit rezegtetek, ha jelen vagytok, ha földeltek vagytok, és ha törődtök azzal, hogy mit rezegtek.


És a rezgésedet is csak a jelen pillanatban tudod megváltoztatni. A jelen pillanatból megváltoztathatod a múltadat és a jövődet a rezgésed megváltoztatásával, és a rezgésedet úgy is megváltoztathatod, hogy nem teszel mást, mint becsukod a szemed és lélegzel, miközben figyelsz rá. Ezért nincs szükséged időgépre, vagy portálra, vagy bármilyen más eszközre ahhoz, hogy megváltoztasd az idővonalat, hogy megváltoztasd a múltadat, vagy hogy megismerd a jövődet. Ti teremtitek a jövőtöket most, és azok, akik ébren vannak, és akik rezonálnak azzal, amit most adunk nektek, egy jobb jövőt teremtenek nektek és mindenki másnak a Föld bolygón és azon túl.