top of page
Keresés

Hogyan válj spirituális mesterré

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Teljesen elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt a nézőpontot képviseljük. Azok közülünk, akik a legpozitívabb fényben látják az emberiséget, összejövünk, és megvitatjuk az erősségeiteket, azt, hogy miként győztétek le a kihívásaitokat, az akadályaitokat, és azt is megvitatjuk, hogy milyen különböző módokon tudunk még a szolgálatotokra lenni. Úgy tapasztaljuk, hogy sok sikeres kampányt vezettetek ott, amelyek nagyon különleges élményekhez vezettek benneteket, és minden egyes alkalommal tanúi vagyunk annak, hogy spirituálisan fejlődtök, akár megteszitek, akár nem. Mi tartjuk ezt a teret számotokra, és tudjuk, hogy ezt egymásért is meg tudjátok tenni.


Tudjuk, hogy látjátok egymás életét tökéletesen kibontakozni, mert spirituálisan éberek vagytok, és tudjátok, hogy többnek vagytok tanúi, mint egy személy. Egy lélekre, egy tudatosságra irányítjátok a figyelmeteket, amely úgy döntött, hogy egy bizonyos típusú tapasztalatot fog átélni, olyat, amely nem mindig felel meg annak, amit ti akartatok az adott személynek. Talán tanúja voltatok egy személynek, aki felnő, és mindenféle reményt és álmot fűztetek hozzá, de aztán elment, és élte a saját életét, tette a saját dolgát, és ez egyáltalán nem egyezett azzal, amit ti reméltetek, hogy annak a személynek az élete lesz. Ezt el kell engednetek, és nem csak megbékélni azzal a személlyel ott, ahol most van az életében, hanem meg kell látnotok az összes potenciált, az összes lehetőséget, ami most előtte áll.


És ezek a lehetőségek magukban foglalják a hatalmas mennyiségű spirituális növekedést és fejlődést. Megvan a képességetek, hogy ezt megtegyétek, mert nekünk megvan a képességünk, és mivel időről időre összekapcsolódtok velünk, némelyikőtök többször, mint mások, tudjuk, hogy ugyanezt a rezgést megtaláljátok magatokban. Ez egy olyan rezgés, amely magasabb frekvenciájú, mintha csak a legjobbat remélnétek, és minden bizonnyal magasabb frekvenciájú, mintha azt próbálnátok kitalálni, hogyan fog az illető visszatérni arra az útra, amit elképzeltetek számára. És természetesen ez az elképzelés, amit tesztek, magában foglalja a saját élettapasztalatotokat is. Fiatalon elmondjátok magatoknak, hogy mi szeretnétek lenni, ha felnőttök, majd amikor idősebbek lesztek, vannak bizonyos céljaitok magatoknak, mint olyan személynek, aki karriert csinál, vagy mint szülő, vagy mint olyan személy, aki egyszerűen csak segít másoknak.


És amikor az életetek nem abba az irányba halad, ahogyan elképzeltétek, akkor van itt az ideje, hogy még kíváncsibbá váljatok a teremtésetekre. Ez az az idő, amikor tökéletesnek akarod látni, úgy, ahogy van, még akkor is, ha a közvetlen környezetedben senki más nem látja így. Meg kell értenetek, hogy erőteljes teremtők vagytok, és hogy lényetek sok különböző szintjén teremtetek. Amikor valami nem a terv szerint alakul, akkor fel kell ismernetek, hogy van egy jobb terv, és ellen kell állnotok a késztetésnek, hogy magatokba szálljatok, amiért nem azt valósítottátok meg, amit a legjobb forgatókönyvnek gondoltatok magatok számára. Bízzatok abban, hogy mindig a legjobb forgatókönyv szerint éltek. Hozzátok ki a legtöbbet abból, amitek van, és amilyen lehetőségek az utatokba kerülnek, a többiről pedig lazítsatok.


Lazítsatok és engedjetek el, adjátok át magatokat és menjetek az árral. Ezek olyan fogalmak, amelyekről állandóan hallotok, de amikor a saját életetekről van szó, gyakran azt gondoljátok, hogy keményebben kell dolgoznotok, vagy keményebben kell próbálkoznotok, vagy keményebben kell vizualizálnotok. De el kell engednetek és bíznotok kell, és tudnotok kell, hogy a jobb mindig jön, mert a Forrásenergia egy aspektusaként teremtitek, és soha nem tagadnátok meg magatoktól egy alkotásotokat sem. Néha ezek a teremtések nem abban az időzítésben jönnek, ahogyan szeretnétek, és ez csak azt jelenti, hogy még jobban el kell lazulnotok, meg kell nyílnotok, el kell fogadnotok, és arra kell összpontosítanotok, hogy önmagatoknak az a változatai legyetek, amilyenek leginkább szeretnétek lenni ezekben az életkörülményekben, és ez a módja annak, hogy egy spirituális mesteri életet éljetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page