top of page
Keresés

Hogyan tesz az emberiség jelentős előrelépést

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődéssel, amit az emberiség részéről nap mint nap látunk. Tudjuk, hogy fejlődtök, és hogy fokozatosan emelkedtek, de nagyon nehéz lehet számunkra meggyőzni titeket arról, hogy valójában fejlődtök és terjeszkedtek, és egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok. Nehéz lehet számotokra a saját fejlődéseteket mérni, ezért adjuk nektek ezeket a frissítéseket, hogy elmondjuk nektek, mihez férhettek hozzá, milyen aktiválásokat kaptok, és milyen fejlesztéseket hajtunk végre rajtatok.


De mégis azt vesszük észre, hogy kételkedtek magatokban. Az önmagatokkal szembeni keménység nem ösztönöz benneteket arra, hogy jobban teljesítsetek vagy jobbak legyetek. Ez csak egy alacsonyabb rezgésszinten tart benneteket, de ezt tanították nektek nagyon fiatal korotoktól kezdve. És így azért vagytok kemények magatokkal, mert azt hiszitek, hogy ezáltal motiválttá válhattok arra, hogy összeszedjétek magatokat és jobban teljesítsetek az életben vagy a felemelkedésben.


Ez az a munkamorál, ami generációról generációra öröklődött, hogy biztosítsa a faj és a család fennmaradását, de most, a modern világban, amelyben mindannyian éltek, ez nem igazán szükséges. Nem kell aggódnotok a tú