• Fehér Katalin

Hogyan teljesítsd be a célodat ebben az életben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Minden egyes üzenettel, amit átadunk nektek, beteljesítjük a célunkat. Minden egyes alkalommal, amikor energiát küldünk nektek, a beteljesülés és az elégedettség érzését érezzük. Tudjuk, hogy sokan közületek ezt az érzést keresik a nap folyamán, és gyakran ajánljuk nektek, hogy vegyetek egy lapot a mi könyvünkből, és küldjetek energiát, szeretetet, fényt, támogatást és bármi mást, ami rendelkezésetekre áll embertársaitoknak. Sok embertársatok szenved. Sokan traumát hordoznak magukban, és sokakat jelenleg bántalmaznak, és bár könnyű a külső beszédüket és viselkedésüket nézni és elítélni, sokkal nehezebb megérteni, hogy ők arról a helyről jönnek, ahol annyi nehézséget és sötétséget hordoznak magukban.


Tehát ha azt akarjátok érezni, hogy beteljesítitek a célotokat, küldjetek fényt és szeretetet mindenhová. Sugározzátok ezt, amikor kimentek a világba, hogy mások is érezzék, hogy ez árad belőletek, és tudjátok, hogy valahányszor hallotok valakiről, aki valami szörnyűséget követett el, annak a személynek, aki elkövette a szörnyű tettet, ugyanúgy szüksége van szeretetre és fényre, mint az áldozatoknak. Olyan sokat adhatsz a világodnak és embertársaidnak, és mi mindig arra fogunk bátorítani, hogy ragyogtasd a fényedet, mert tudjuk, hogy szükség van a fényedre, de azt is tudjuk, hogy ez a legmegfelelőbb dolog, amit tehetsz. Ez sokkal fontosabb, mint egy könyv vagy könyvsorozat kiadása, egy otthon építése valakinek, egy kút ásása egy közösségnek, mert mindenkinek szüksége van energetikai lökésre.


Mindenkinek szüksége van arra, hogy szeressék, hogy szeretve érezze magát, hogy tudja, hogy mások odakint törődnek vele. Mindenkinek szüksége van arra, hogy a fény ragyogjon rájuk, és ti vagytok a tökéletesek erre, mert kaptok tőlünk, kaptok másoktól, nyitottak vagytok, szerető és gondoskodó emberek vagytok, éberek vagytok. Annyi mindent tudtok adni magatokból, és azt is, amit a magasabb birodalmaktól kaptok, ezért fontos, hogy értékeljétek magatokat és azt, amit adni tudtok, hogy úgy érezzétek, hogy a fényetek és szeretetetek megosztása értéket jelent majd valaki másnak.


Ez tehát valami más, amire mindannyiótokat bátorítanánk. Töltsetek egy kis időt azzal, hogy arra koncentráljatok, amit adni tudtok. Fókuszáljatok minden nap egy kis időt arra, hogy megnyíljatok arra, ami energetikailag elérhető számotokra a magasabb birodalmakból, és aztán küldjétek el mindazt, amit kaptok, és mindazt, amivel már rendelkeztek, embertársaitoknak, és változtassátok meg a világot. Változtassátok meg a világot jobbra onnan, ahol most vagytok, ami egy jó hely. Jobb helyen vagytok, mint a legtöbben, csak azért, mert ébren vagytok. Ez óriási különbség. És bár nem tudsz mást rábeszélni az ébredésre, de olyan fényesen világíthatsz a világodon mindenkinek, beleértve azokat is, akik még alszanak, hogy megvilágosodjanak, felébredjenek. És kérdéseket fognak feltenni neked az ébredésedről, és akkor tényleg úgy érezheted, hogy változást hozol ott a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".