top of page
Keresés

Hogyan tegyünk hatalmas előrelépéseket a fejlődésben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon gyakorlatiasan közelítjük meg a saját spiritualitásunkat. Megnézzük, hogy mi az, ami működik nekünk és mi az, ami nem, és annak alapján változtatunk, hogy mit érzünk egy adott gyakorlattal vagy egy adott fókuszponttal kapcsolatban. A mi spirituális fejlődésünk kapcsolódik a tiétekhez; valójában nagyon hasonló. Növekszünk és tágítjuk tudatosságunkat, hogy közelebb kerüljünk a Forráshoz, és ez a cél minden lény számára, akár tud róla, akár nem. Különböző emberek különböző utakat választanak, de végső soron mindannyian ugyanoda tartunk, ugyanabba az irányba.


Arra kérünk benneteket, hogy nézzétek meg, milyen a megközelítésetek a spiritualitásotokhoz, és hogy úgy érzitek-e, hogy a tudatosságotok növekszik és tágul, és közelebb visz titeket ahhoz a Forrásenergia rezgéshez, amire ti és mindannyian törekszünk. Képesnek kell lennetek ráérezni a spiritualitásotok különböző megközelítéseire, hogy észrevegyétek, mikor működik az egyik dolog, és mikor nem. Így szolgál téged az érzékelésed, és ez az, amiért az érzelmeid átérzése mindig jó ötlet számodra. Azt tanácsoljuk, hogy a nap folyamán figyelj jobban magadra. Vedd észre a gondolataidat, a szavaidat, a tetteidet. Mi az, ami szokásszerű benned és az életedben?

És aztán kérdezzétek meg magatoktól, hogy amit csináltok, az működik-e nektek. Valóban oda visz-e, ahová el akarsz jutni, vagy azért teszed, mert azt hiszed, hogy ezt kell tenned? A spiritualitásnak lesznek olyan megközelítései is, amelyek ugyanott tartanak benneteket, és ezekről tudnotok kell. Tudnod kell, hogy ugyanazoknak a gondolatoknak az újra és újra történő végiggondolása ugyanabban a helyzetben tart téged, ahol ezek a gondolatok előjönnek neked. Ez azt jelenti, hogy ideje változtatni; ideje megváltoztatni a rezgésedet, hogy jobb érzésű gondolatokat vonzz magadhoz. És itt az ideje, hogy elkapd magad, mielőtt olyan gondolatmenetbe kezdesz, amelyről tudod, hogy nem fog jól esni, és nem vezet sehová.


Néha a cselekedetek megváltoztatása, még a legkisebbeké is, hatalmas változást hozhat az életetekben és abban, ahogyan érzitek magatokat. Kérdezzétek meg magatokat, hogy nem erőltetitek-e túlságosan magatokat. Nagyon merevek vagytok a gyakorlataitokkal kapcsolatban, azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amikről úgy gondoljátok, hogy egy nap meg kell tennetek? És figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, amikor más emberekkel beszélgettek. Mindig meg fogjátok tudni állapítani, hogy amit mondtatok, az hasznos volt-e vagy sem, abból, hogy hogyan érzitek magatokat. És lehet, hogy azt hiszitek, hogy amit mondtok, az hasznos lesz számotokra, de aztán amikor elkezdtek beszélni egy témáról, érezni fogjátok a diszharmóniát, és ekkor kell elkapnotok magatokat.

Erről szól a spirituális növekedés és fejlődés; arról, hogy megnézzétek magatokat. És amikor ezt megteszitek, akkor nagyon rövid idő alatt hatalmas ugrásokat tudtok tenni a fejlődésetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page