top of page
Keresés

Hogyan tegyünk hatalmas előrelépéseket a fejlődésben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon gyakorlatiasan közelítjük meg a saját spiritualitásunkat. Megnézzük, hogy mi az, ami működik nekünk és mi az, ami nem, és annak alapján változtatunk, hogy mit érzünk egy adott gyakorlattal vagy egy adott fókuszponttal kapcsolatban. A mi spirituális fejlődésünk kapcsolódik a tiétekhez; valójában nagyon hasonló. Növekszünk és tágítjuk tudatosságunkat, hogy közelebb kerüljünk a Forráshoz, és ez a cél minden lény számára, akár tud róla, akár nem. Különböző emberek különböző utakat választanak, de végső soron mindannyian ugyanoda tartunk, ugyanabba az irányba.


Arra kérünk benneteket, hogy nézzétek meg, milyen a megközelítésetek a spiritualitásotokhoz, és hogy úgy érzitek-e, hogy a tudatosságotok növekszik és tágul, és közelebb visz titeket ahhoz a Forrásenergia rezgéshez, amire ti és mindannyian törekszünk. Képesnek kell lennetek ráérezni a spiritualitásotok különböző megközelítéseire, hogy észrevegyétek, mikor működik az egyik dolog, és mikor nem. Így szolgál téged az érzékelésed, és ez az, amiért az érzelmeid átérzése mindig jó ötlet számodra. Azt tanácsoljuk, hogy a nap folyamán figyelj jobban magadra. Vedd észre a gondolataidat, a szavaidat, a tetteidet. Mi az, ami szokásszerű benned és az életedben?

És aztán kérdezzétek meg magatoktól, hogy amit csináltok, az működik-e nektek. Valóban oda visz-e, ahová el akarsz jutni, vagy azért teszed, mert azt hiszed, hogy ezt kell tenned? A spiritualitásnak lesznek olyan