top of page
Keresés

Hogyan tedd érdekessé az életed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket a tudatosságotok fejlődése, mert úgy tekintünk rátok, mint önmagunk egy aspektusára. Ha úgy mentek végig az életen, hogy minden másra, akivel találkoztok, úgy tekintetek, mint önmagatok egy másik aspektusára, sokkal könnyebb az élet iránti érdeklődéseteket fenntartani. Amikor nagyon ego-orientált módon haladtok az életen keresztül, és azt gondoljátok, hogy van egy nagyon szilárd és stabil vonal közted és mindenki más között, akivel találkoztok, akkor az az, amikor magányossá, unalmassá, inspirálatlanná és érdektelenné válhattok az élet iránt. De amikor valaki más sikerét a saját sikeredként élitek meg, és valaki más kudarcát a saját kudarcodként, akkor tudod, hogy kapcsolatban állsz, és akkor fenn tudod tartani az élet iránti érdeklődést.


Egy élő organizmus része vagytok, amelyet emberi kollektív tudatosságnak nevezünk. Hozzájárultok ehhez a tudatossághoz, és hasznotok származik abból, amit mások hozzáadnak. Így aztán minden tapasztalat elérhetővé válhat számotokra, ha időt szántok arra, hogy ráhangolódjatok arra, ami nagyon nagy aspektusa annak, hogy kik is vagytok valójában. Mindig van választásotok, ebben az életben. Ha nincs romantikus kapcsolatotok egy másik emberrel, pedig szeretnétek, és láttok két embert, akik nyilvánvalóan romantikus kapcsolatban vannak egymással az utcán sétálva, akkor van választásotok. Lehet, hogy abban a pillanatban nem úgy tűnik, hogy van választásotok, de van. El kell kezdenetek meghozni a döntést, hogy mások boldogságát a sajátodnak lássátok, mielőtt magányosnak éreznétek magatokat, és kimennétek egy olyan helyre, ahol rengeteg párt fogtok látni, csókolózva és ölelkezve.


Rá kell hangolódnotok erre az igazságra, hogy mindenki más és az, amit megél, a tiétek is, hogy azt szedjetek ki belőle, amit akartok. Még a kitalált történeteitek is, legyen az könyv, film, színdarab, televízió vagy bábszínház formájában, nem számít. Ezek is lehetnek egy olyan mód arra, hogy kapcsolódjatok egy nagyon is valóságosnak tűnő karakterhez. Ha felfüggesztitek azt a tudatot, hogy ezek szövegek, és színészek, és színésznők, és karakterek, és hogy zene, és díszlet, és sok minden közrejátszik abban, hogy érezz valamit, akkor élvezhetitek az érzelmi kapcsolatot azzal a történettel. Ez a történet a ti történetetek. Az az író, vagy alkotó, bármi is legyen az, aminek a szórakoztatás céljából szemtanúja vagytok, ezt a történetet a kollektív tudatosságból kapta, aminek ti is részei vagytok.


És minden előző életbeli énetek hozzájárult, és bizonyos értelemben még mindig hozzájárul az emberi kollektív tudatossághoz. Tehát érdekesebbé válhattok emberként azáltal, hogy elmélyedtek a történelemkönyvekben, vagy megtehetitek ezt úgy is, hogy azt a boldog párt nézitek, amint osztozik egy fagylaltos tölcséren, és elképzeltétek, hogy ti is azt érzitek, amit ők. Nem kell választanotok az elkülönülés és a féltékenység, az irigység és a harag között. Lehettek nagyszerűbbek, és megtapasztalhatjátok mindezt, ami egyúttal érdekesebbé tesz benneteket és az életet is. Így maradunk mi, akiknek nincs fizikai testük, nincs otthonuk, ahol lefeküdhetnénk egy ágyba odabent, érdekesek. Azért tesszük, mert tudjuk, hogy mi is megéljük mindazt, amit ti, és ez számunkra izgalmas.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page