top of page
Keresés

Hogyan találkozz a törzseddel és a lélektársaddal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Elég régóta megfigyelünk benneteket a lineáris időtökben ahhoz, hogy kialakítsunk egyfajta vonzalmat a furcsaságaitok és sajátosságaitok iránt. Mindig is szórakoztattok minket, és azzal is, ami egyedi bennetek. Mindegyikőtökben van valami, ami a maga furcsaságában látványos. Ebben az időben segítetek egymásnak abban, hogy jobban érezzétek magatokat a különcségeitekben, ha nyitottabbak és nyíltabbak vagytok azzal, hogy kik is vagytok valójában.


És ez talán nem tűnik nagy dolognak azok számára, akik ezt teszik. De egy olyan időszakban, amikor az emberek "tetszésnyilvánításai", "megosztásai" és pozitív kommentjei annyira csábítóak, hogy az ember elveszik bennük, azok, akik hajlandóak mindent kiadni magukból és azok lenni, akik ők valójában, sokaknak segítenek abban, hogy kevésbé érezzék magukat kívülállónak és inkább egy olyan embernek, aki egy törzshöz tartozik. Látjuk, hogy most csoportokban jöttök össze, olyan csoportokban, amelyek közös érdeklődést mutatnak valami teljesen abnormális iránt, vagy legalábbis olyasmi iránt, ami a legtöbb embert egyáltalán nem érdekli. És bár az, hogy valódi önmagatok vagytok, nem fog nektek sok "kedvelést" szerezni a közösségi médiában, sokan közületek úgy találják, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy igazán elégedettek legyetek az életetekben.


Most ott vagytok a negyedik dimenzióban, kivárva az időtöket, várva, hogy az eltolódás befejeződjön, hogy nagyobb szabadságot kaphassatok, hogy játszhassatok a földönkívüli barátaitokkal és szomszédaitokkal, és hogy elutazhassatok a galaxis távoli részeibe. És mivel jelenleg ebben az átmeneti dimenzióban vagytok, nagy kihívást jelenthet megtalálni a helyeteket, megtalálni, hogy hova illeszkedtek be.


Ezért arra kérünk benneteket, hogy legyetek minél hangosabban és büszkébbek arra, ami mássá tesz benneteket, és hagyjátok, hogy a zsetonok oda hulljanak, ahova akarnak, mert azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy amikor hűek vagytok önmagatokhoz, akkor vagytok a legszerethetőbbek. Ekkor van a legnagyobb esélyetek arra, hogy találkoztok valakivel, akiről kiderül, hogy életetek szerelme lesz. Nem úgy, hogy megpróbáltok olyanok lenni, amilyennek szerintetek az illető szeretné, hogy legyetek, vagy amilyennek szerintetek a lakosság nagy része vonzódik hozzátok.


Légy önmagad, és meg fogod találni a törzsedet, találkozni fogsz életed szerelmével, és sokkal elégedettebb leszel az életeddel, mint valaha is voltál azokban az időkben, amikor megpróbáltál beilleszkedni. Ez olyasvalami, amit minden egyes nap látunk, és nagyon izgatottan várjuk, hogy egyre többen és többen bújjatok ki a burokból.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük, hogy kapcsolatba kerültünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page