top of page
Keresés

Hogyan növekedj spirituálisan abból, ami most történik

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket a spirituális fejlődésetek nyomon követése, ahogyan kapcsolódik ahhoz, ami az életetekben, a világotokban, valamint az egész galaxisban és az univerzumban történik. Természetesen vannak időszakok, amikor bizonyos bolygók együttállása történik, és vannak időszakok, amikor napfogyatkozás vagy telihold van, és vannak időszakok, amikor globális események történnek. És persze vannak olyan időszakok, amikor az univerzum kis sarkában történnek dolgok, olyan dolgok, amelyek közvetlenül és azonnal érintik az embert.


Észrevettük, hogy hajlamosak vagytok pozitívabban befolyásolódni a világméretű, galaktikus és univerzális események által, és hogy evolúciótok zökkenőmentesebben zajlik ezen események hatására, még akkor is, ha ezek nem azok, amiket ti pozitívnak neveznétek. Amikor valami történik ott a Földön, ami emberek millióit vagy milliárdjait érinti, de titeket egyénileg és közvetlenül nem, akkor úgy tudtok fejlődni, hogy több együttérzésetekhez férhettek hozzá, és megtisztíthatjátok azt, amit meg kell tisztítanotok az esemény körül, mert nincs nagy rendetlenség, amit a saját személyes életetekben el kellene takarítanotok. Amikor valami közvetlenül veletek történik, akkor a spirituális fejlődés nem megy olyan gyorsan, mert vannak dolgok, amiket tettekkel kell megoldanotok, és ott van az a sok gondolkodás, amit arról csináltok, hogy mit tehettetek volna másképp, és hogyan tudnátok megakadályozni, hogy ez a jövőben megtörténjen, és így tovább.


De amikor megragadjátok a lehetőséget a spirituális fejlődésre valami miatt, ami a személyes életetekben történik, akkor azok azok az alkalmak, amikor ugrásszerűen tudtok fejlődni. Nem mindenki él azonban a lehetőséggel, és akkor az történik, hogy az illető újra és újra valami hasonlót fog létrehozni, amíg meg nem teszi a számára elérhető ugrást előre. Amikor bármi jelen van az életetekben, ami nemkívánatos, tegyétek fel magatoknak azt a kérdést: "Hogyan tudom ebből a spirituális fejlődést kihozni?". És valahányszor valami nincs az életetekben, ami nem kívánatos, tegyétek fel magatoknak ugyanezt a kérdést. És amikor semmi drámai nem történik az életetekben, akkor is feltehetitek magatoknak a kérdést: 'Hogyan fejlődöm spirituálisan ebből a helyből, ahol most vagyok?'.


Választ fogtok kapni. Ha ilyen kérdést tesznek fel, mindig van válasz. Valójában általában több válasz is van, és ezek a válaszok el fognak jutni hozzátok. Ugyanezeket a kérdéseket akkor is feltehetitek magatoknak, amikor valami globálisan történik, vagy amikor tudatára ébredtek valamilyen közelgő bolygóegyüttállásnak. Természetesen látjátok, hogy az emberek összegyűlnek a napéjegyenlőségek, a napfordulók, a teliholdak stb. alkalmából, és szándékokat fogalmaznak meg, valami újat próbálnak teremteni, vagy azt szeretnék megkapni, amit már megteremtettek. De ha nincs senki, akivel összegyűlhetnétek, akkor csináljátok egyedül.


És mindig ráhangolódhattok arra, hogy mi történik az univerzumunkban, ami segíthet nektek spirituálisan fejlődni, hogy hozzáadhassatok valamit a spirituális ajándékok és képességek listájához, amit már el tudtatok érni. Mindig van valami, amit kaphattok, és mindig van előttetek egy növekedési lehetőség, ha megragadjátok. Meg fogjátok tapasztalni, hogy nem kell semmi negatívumot teremtenetek az életetekben ahhoz, hogy a spirituális fejlődésetek következő szintjére lépjetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page