top of page
Keresés

Hogyan nézzünk szembe a földi sötétséggel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindig nagy hatással van ránk, hogy az emberek hogyan kezelik azt a sok sötétséget, amivel életük során találkoznak. Sokféle módon tapasztaljátok meg a sötétséget, a nehézséget, a létezés súlyát ott a Földön, és a legtöbben kitartotok és elviseltek annyi mindent anélkül, hogy megfelelő eszközökkel rendelkeznétek ahhoz, hogy enyhítsétek a sötétség hordozásából fakadó fájdalmat. Mindegyikőtöknek nagyon elégedettnek kellene lennie önmagával. Mindannyian megveregethetitek önmagatok vállát, és nézhettek másokra is, másképp, tudva, hogy ők is sok mindent vállaltak ebben az életben. Mindenkinek megvan a maga keresztje, amit hordoznia kell; mindenki nagyon nehéz dolgokat dolgoz fel a genetikai vonalából, a gyermekkorából, az előző életeiből. Ez mind összeadódik.


És mindenkit, aki most a Földön van, ünnepelni kellene, már csak azért is, mert ott van, és hajlandó átvergődni mindazon a mocskon, ami már azelőtt is ott volt, hogy ebbe az életbe megszülettetek volna. Ti mindannyian, akik ébren vagytok, akik tagjai vagytok annak, amit mi a Felébredt Kollektívának hívunk, ti vagytok a fényhozók, a fénymunkások. Ti vagytok azok, akiknek megvannak az eszközeik és a tudásuk, és akik példát mutathatnak és megmutathatják másoknak, hogyan kell ezt csinálni. Sokan közületek először más módszereket próbáltak ki. Megpróbáltátok alkoholba fojtani a fájdalmat, a sötétséget, vagy drogokkal elkábítani magatokat. Próbáltátok elkerülni, elnyomni, letagadni a puszta létezését, és egyik sem működött.


És mint felébredt lelkek, most már tudjátok ezt, és tovább tudtok lépni azzal az igazsággal, amit magatokban hordoztok, hogy mindezt el kell fogadni, meg kell ölelni, fel kell dolgozni, és végül el kell engedni, hogy több fényt engedjetek be. A magas frekvenciájú energiák, amelyek most rajtatok vannak, segítenek nektek megtisztítani mindezt, de segít, ha tudatában vagytok annak, hogy mi történik, amikor egy ilyen tisztítás közepén vagytok.


A sötétség elengedése jó érzés, miután megtörtént, de a folyamat során enyhén szólva is gyötrelmes, kellemetlen élmény lehet. És ezért ismét csak gyengédnek kell lennetek magatokkal és másokkal, mert tudjátok, hogy milyen sokat vállaltatok magatokra. Ha valaki gonosz, vagy durva veletek, emlékezzetek arra a súlyra, amit ő cipel, és tudjátok, hogy különösen rossz időszakon megy keresztül.


Nem mindenki tudja, mit tegyen, amikor félelem, szomorúság, düh, szorongás, frusztráció és minden más negatív érzelem kavarog bennük. De ismétlem, ti, mint a Felébredt Kollektíva, tudjátok, hogy mit kell tenni, és minden alkalommal, amikor szembenéztek a sötétséggel, megengeditek neki, hogy az legyen, ami, sőt átölelitek, megmutatjátok másoknak, hogyan kell csinálni, és hozzáadtok valamit a kollektív tudatossághoz, ami mindannyiunk javát szolgálja.


Igaz, hogy ezt teszitek, mert mi állandóan tanúi vagyunk enn