top of page
Keresés

Hogyan manifesztáld a csodákat a valóságodban

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon megfontoltak vagyunk, amikor segítséget kérünk azoktól a kollektíváktól, amelyek a miénknél magasabb dimenziókban vannak. Mi már nem tudat alatt kérjük azt, amit akarunk és amire szükségünk van, ahogyan ti mindannyian teszitek. Hanem inkább nagyon világosan kérjük, és aztán elengedjük a teljesítés módját. Más szóval, nem törődünk azzal, hogyan és kitől érkezik. Nem törődünk azzal, hogy milyen módon érkezik, amíg a vágyunk teljesül. Amikor magasabb dimenziós lényektől és kollektíváktól kértek valamit, amit szeretnétek, figyeljétek meg, hogy ragaszkodtok-e a mikorhoz, a hogyanhoz, a kézbesítési rendszerhez, és még ahhoz is, hogy kitől kapjátok meg, amit kértek.


Ha ezek közül bármi is számít neked, akkor leszűkíted az utat, amelyen keresztül mindaz, amire vágysz, eljuthat hozzád, és ez nem az, amit tenni akarsz. Rugalmasak akartok lenni, és élvezni akarjátok azt, amitek van, és azt, ami hozzátok érkezik. Hálásak akartok lenni, és keresni minden olyan módot, amivel már most élvezhetitek az életeteket, ahelyett, hogy azon stresszelnétek, hogy mikor érkezik meg a csomagotok az univerzumtól. Legyetek nyitottak minden energiára, amely bármelyik pillanatban áramolhat hozzátok, és így több olyan energiátok lesz, amellyel együtt teremthetitek meg a vágyott valóságot.


Ne feledjétek, hogy a megnyilvánulások nem mindig fizikai formában érkeznek, hanem néha nem fizikai vagy energetikai formában, és lehet, hogy némi összeszerelésre van szükség. Ez lehet a megnyilvánulás legszórakoztatóbb része, de ismétlem, ha ragaszkodtok ahhoz, hogy hogyan jön, hogyan néz ki, mikor és hol, akkor lemaradhattok arról, hogy megkapjátok azt, amit kértetek, és amit már jó ideje kértek. Azt akarjuk, hogy azok a teremtők és megnyilvánulók legyetek, akiknek mindig is szántak benneteket ebben az életben és az ötödik dimenzióba való előrehaladásotokban.


Szükségetek lesz ezekre a képességekre; tudnotok kell, hogyan ajánljátok fel azt, amire az univerzum megfelelően tud reagálni. Legyetek lazák a vágyaitokkal kapcsolatban. Érezzétek jól magatokat a mostani pillanatban, amelyben éltek, és legyetek hajlandóak bármit kérni. Legyetek hajlandóak nagyot álmodni, és várjátok el, hogy minden olyan csoda megtörténjen, amit valaha is látni akartatok az életetekben, és akkor elkezditek majd közelebb érezni magatokat a Forráshoz, a Forráshoz, ami bennetek van, a Forráshoz, ami körülöttetek van, és a Forráshoz, ami valójában ti vagytok. A Forrás soha nem kételkedik a megnyilvánulási és teremtési képességében, és nektek sem kell kételkednetek. Most is minden erő bennetek van, és csak most kezditek megérteni, hogyan használjátok. Továbbra is megmutatjuk és elmagyarázzuk nektek, hogyan válhattok azokká a manifesztálókká, akik mindig is akartatok lenni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page