top of page
Keresés

Hogyan működik az univerzumunk és hogyan igazodjunk hozzá

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Megértjük, hogyan működik ez a mi univerzumunk, és ez az, ami lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon pozitívan viszonyuljunk mindannyiótokhoz ott a Földön, és ahhoz, ami történik. Tudjuk, hogy az univerzum mindig tágul, mert amit ti ott a Földön megéltek, az kellemetlen, és amit ti megéltek, az szörnyű. Új valóságokat teremtetek. Hozzáadtok ehhez a már most is bőséges és végtelen univerzumhoz, mert jobb életet kerestek magatoknak, családtagjaitoknak és az egész emberiségnek.


Azok közületek, akik jobb életet akarnak minden ember számára, azok teremtik a legtöbbet. Ti okozzátok a legnagyobb terjeszkedést, és ti vagytok hajlandóak megtenni azt a segítséget is, ami ahhoz szükséges, hogy mások megnyíljanak és még inkább azzá váljanak, akik ők valójában. Amikor hisztek valamiben, amikor van egy célotok, amikor úgy érzitek, hogy az életetek mások szolgálatáról szól, akkor a Forrás nevében cselekszetek, és ennek az univerzumnak a nevében cselekszetek, amely a Forrás egy aspektusa.


Univerzumunk és a Forrás egyaránt terjeszkedni akar, és mindketten teljesebben és tökéletesebben akarják megismerni önmagukat. Azok közületek, akik ébren vannak, igazodnak ezekhez a vágyakhoz, mert ez az, amiből többet akarnak a tapasztalataikban. És mivel nem látjátok magatokat senki mástól elkülönültnek, ti is igazodtok ahhoz az igazsághoz, amiről ez az univerzum és a Forrás szól.


A Forrás és az univerzumunk a befogadásról szól; tudják, hogy mindannyian jobban járunk, ha egy egészként, együtt dolgozunk, segítjük egymást, és azt is tudják, hogy az elkülönülésre és a szétválasztásra tett bármilyen kísérlet lehetetlen mutatvány. Nem lehet megcsinálni, de a Földön az emberek mégis megpróbálják, és néha csak hagyni kell, hogy kifáradjanak, hogy végül rájöjjenek annak hiábavalóságára, amire oly régóta vágynak.


Ez még valami, ami közös akar lenni bennetek a Forrással és a mi univerzumunkkal; türelmesek akartok lenni, és bízni is, tudni, hogy végül minden visszatér a nyájhoz. Mindenki hazatér a Forráshoz, mert nincs hová menni. Ha az áramlásban akarjátok érezni magatokat ezzel a gyönyörű univerzummal, akkor engedjétek meg magatoknak, hogy érezzetek valamit. Engedjétek meg magatoknak, hogy vágyakozzatok valamire; engedjétek meg magatoknak, hogy elképzeljétek, milyen lenne megtapasztalni magatokat olyannak, amilyen a Forrás... mindenhatónak, mindent szeretőnek és mindent magába foglalónak, mindig. És hagyjátok, hogy az, amit ezekben a pillanatokban megteremtetek, eljöjjön hozzátok. Így élhettek összhangban a Forrással és az univerzummal, és ez a módja annak is, hogy boldogan éljetek, amíg meg nem halnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page