top of page
Keresés

Hogyan lehet biztonságosan csatornázni a magasabb frekvenciájú energiákat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Channeled by Daniel Scranton

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Magasabb frekvenciájú energiákkal töltjük fel magunkat a tizedik, tizenegyedik, tizenkettedik, sőt tizenharmadik dimenzióból, hogy érezzük, mibe érkezünk, és hogy több energiát tudjunk megosztani mindannyiótokkal. Amikor csak ültök és azon gondolkodtok, hogy mit is kellene tennetek az életetekkel, és nem tudtok egyetlen olyan tevékenységet sem kitalálni, ami elég meggyőzőnek vagy érdekesnek tűnik ahhoz, hogy részt vegyetek benne, akkor azt javasoljuk, hogy egyszerűen állítsátok be azt a szándékot, hogy megnyíljatok és feltöltődjetek a magasabb dimenziós síkokról származó magasabb frekvenciájú energiákkal. Nem tudtok rosszul járni, ha ezt teszitek; nem hibázhattok.


Sokan attól félnek, hogy ha megnyitják magukat, akkor megnyitják magukat a támadásoknak, és megnyitják magukat az alacsonyabb rezgésű energiáknak és entitásoknak is. Ezért azt tanácsoljuk nektek, hogy mindig egy már jó érzésű helyről induljatok el ebbe a gyakorlatba. Más szóval, tegyétek meg, amit meg kell tennetek, hogy magasabb rezgésszintre kerüljetek. Nem számít, hogy mi az, de tudjátok, hogy mi az, ami mosolyt csal az arcotokra, amitől egy kicsit gyorsabban ver a szívetek. Talán az, hogy videókat nézegettek játszó cicákról, vagy hogy fürdőt vesztek, vagy hogy felnéztek az égen a felhőkre, és bámuljátok és figyelitek őket, ahogy mozognak a messzeségben. Talán az, hogy zenét hallgattok, és együtt énekeltek a zenével, táncoltok, játszotok a kutyátokkal, vagy simogatjátok a macskátokat.


Mindig van valami, amit megtehettek, hogy emeljétek a rezgéseteket, és onnan kezdve magasabb rezgésszámú páncélt viseltek. Nem kell aggódnotok amiatt, hogy lények vagy energiák támadnak rátok, mert nem tudnak. Nekik az alacsonyabb rezgésszámú állapotukban kell létezniük, ti pedig a magasabb rezgésszámú állapototokban elérhetetlenek vagytok. És ti akkor a magasabb rezgésállapototokban nagyobb valószínűséggel kaptok a létezés magasabb dimenziós síkjaitól és azoktól a lényektől és kollektíváktól, akik azokban a magasabb dimenziókban léteznek.


Tehát látjátok, nincs mitől félnetek, ha megfelelően használjátok a nektek adott eszközöket. Ezt javasoljuk, mert tudjuk, hogy nagyon sokan közületek a magasabb frekvenciájú energiákban szeretnének lehorgonyozni az emberiség többi része érdekében. Ezt akarjátok tenni a Földanyáért, és ezt akarjátok tenni, hogy több olyan útmutatáshoz jussatok hozzá, amire vágytok. Néhányan közületek a saját és mások gyógyítása érdekében akarjátok ezt tenni. Azért is részt vehettek ebben a gyakorlatban, mert jól akarjátok érezni magatokat, mert jobban akarjátok érezni magatokat, mint ahogyan azelőtt éreztétek magatokat, hogy elkezdtétek volna. Ezek elég jó okok, és tudjátok, hogy amikor jobban érzitek magatokat, akkor ezt a jobban érző energiát terjesztitek magatok körül.


Minden, amit tesztek, szolgálat lehet, ha magasabb frekvenciájú energia hatja át. Javasoljuk, hogy menjetek és szerezzetek belőle, és nézzétek meg, hová visz titeket.