top of page
Keresés

Hogyan lehet átugrani az idővonalakat és felgyorsítani a felemelkedést

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Gyakran kellemesen meglepődünk az emberiségen és azon, ahogyan képesek vagytok a magas frekvenciájú rezgésállapotok hirtelen kitöréseire. Látjuk, hogy sokan közületek egy szempillantás alatt átugorják az idővonalakat és sokkal jobb valóságokba jutnak, mert hajlandóak vagytok elvégezni a munkát, ami szükséges önmagatokon, és ami lehetővé teszi számotokra, hogy lépést tartsatok a felemelkedés energiáival, amelyek az átalakulás energiái. A felemelkedés nem csak arról szól, hogy egy jobb helyre juttat benneteket, mert jó emberek voltatok. A felemelkedés arról szól, hogy segít nektek átalakítani magatokat belülről, ami aztán megteremti a jobb helyet körülöttetek. És ez az, amit ti folyamatosan csináltok.


Amikor tehát javulást láttok az életetekben, tudjátok, hogy ez azért van, mert önmagatokon belül javultatok. Amikor úgy érzitek, hogy az energiák bármelyik pillanatban erősek és erőteljesek, akkor át akarjátok adni magatokat nekik. Bízni akartok abban, hogy az energiák segíteni fognak nektek, hogy nektek szánták őket, és hogy egy magasabb rezgésű létezési síkba visznek benneteket, ami egyben egy jobb idővonal is. Az idővonal nem más, mint a most pillanatok sorozata, amelyek aztán logikusan értelmet nyernek az elme számára. De nem kell egy idővonalon maradnod. Az elmétek nagyon is képes átvenni az irányítást, és elmagyarázni gyermeki, fantáziadús éneteknek, hogy nem várhatjátok el, hogy a dolgok sokkal másképp legyenek, mint amilyenek tegnap voltak. Az elmétek valójában élvezi a korlátozást, mert a korlátozás segít az elmének értelmet adni a világotoknak és a működésének.


De ti azért vagytok ott, hogy túllépjetek az elmén, hogy olyan birodalmakba menjetek, amelyeket az elme nem képes felfogni vagy megérteni. Az elmétek még csak elképzelni sem tudja azokat a valóságokat, amelyek előttetek állnak. És így, amikor átadjátok magatokat annak, amit éreztek, hogy körülöttetek történik, olyan energiáknak, amelyek támogatják az átalakulásotokat és a felemelkedéseteket, elengedhetitek az irányítást, sodródhattok az árral, hagyhatjátok, hogy elvigyétek magatokat a jobb érzésű idővonalra. Könnyű, ha nem próbáljátok megfejteni. Könnyű, ha elengeditek a mentális tornát és az összes mentális feldolgozást, és helyette hagyjátok magatokat beleérezni abba, ami történik, és elvégezni az érzelmi feldolgozást és a vibrációs aktiválást, amit meg akartok tapasztalni.


Így működik az univerzum; ez nagyon egyszerű, tényleg. És ha egyszer belejöttél, akkor úgy élhetsz, ahogyan csak akarsz, és oda mehetsz, ahova csak akarsz, sőt az lehetsz, aki csak akarsz. Csak egy kis összpontosítás kell hozzá. Megfelelő módon kell összpontosítanod, mert mindig valamire összpontosítasz, de nem mindig figyelsz arra, hogy mit érzel azzal kapcsolatban, amire összpontosítasz. Amikor azt látjuk, hogy az emberek többet törődnek azzal, hogy hogyan érzik magukat, akkor látjuk az óriási ugrásokat, az éles balra kanyarodásokat, és a teljes emberi kollektív tudatosság rezgéseinek hatalmas kiugrásait. És ezt szeretjük látni, és ezért adjuk nektek a használati útmutatót, majd támogatunk benneteket mindezen törekvéseitekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page