top of page
Keresés

Hogyan legyünk nagykövetek a földönkívüli birodalomban

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig több embert keresünk, akikkel kapcsolatba léphetünk, mert tudjuk, hogy ott a Földön szükség van arra, hogy jobban tudatosítsuk a földönkívüli testvéreiteket odakint az égben és szétszóródva a galaxisban és az univerzumban. Több nagykövetre van szükség, több olyanra, akinek az az utazása, hogy összekapcsolja az emberi tudatosságot a földönkívüli tudatossággal, mert ez egy módja annak, hogy kiterjesszétek a tudatosságotokat. Ez egy módja annak, hogy mindannyian növekedjetek, fejlődjetek. Bármely földönkívüli lény megismerése olyan, mintha megismernétek egy másik aspektusotokat.


Ez nem az információról szól, amit át tudunk adni nektek, és nem a technológiáról szól, amit át tudunk adni nektek. Az egész arról szól, hogy még inkább azzá váljatok, akik vagytok, és igen, a földönkívüli élmények adnak nektek valami szórakoztatót, amit megoszthattok más emberekkel, és ezek az élmények átalakítanak benneteket. De valójában a legjobb módja annak, hogy megismerjétek a körülöttetek lévő földönkívülieket, az, hogy először megismerjétek önmagatokat. A hajlandóság arra, hogy megvizsgáljátok magatokat, hogy megvizsgáljátok az életeteket, a gondolataitokat, a hiedelmeiteket, és így tovább, a kulcsa annak, hogy magas rezgésszámú lénnyé váljatok, és amikor megemelitek a rezgéseteket, akkor összehangolódtok a földönkívüli tudatossággal, valamint azzal a segítséggel, amit mi adunk nektek minden pillanatban.


Szeretjük látni, hogy egy vagy több közületek érdeklődik más lények iránt, akik valahol odakint vannak, de azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy minden, amit kerestek, bennetek is van, és a belső utazás megtétele a legjobb módja annak, hogy összehangolódjatok több olyan tapasztalattal, ami rajtatok kívül és más testekben lévő lényekkel, vagy hozzánk hasonló nem fizikai kollektívákkal történik.


Ahogy kikapcsoljátok az eszközeiteket és ráhangolódtok arra, ami bennetek zajlik, mindig lesz valami figyelemre méltó, amit megnyerhettek, ha megteszitek ezt az utazást. Ha nem szereted a meditációt, vagy úgy gondolod, hogy nem vagy jó benne, akkor ne ragaszd rá ezt a címkét. Ehelyett mondd magadnak, hogy azért mész be a testedbe és a tudatodba, hogy intelligens életet keress, hogy földönkívüli tudatosságot keress. Ti vagytok azok, akik sok embertársatok számára össze fogják kapcsolni a pontokat, és nekik jobban fog segíteni, ha olyan tanáraik lesznek, akik elvégezték a munkát önmagukon.


Nem elég csak hozzáférni az információhoz, amit aztán megoszthattok más emberekkel. Nem elég csak elmondani másoknak, hogy mit hisztek. Egy teljesen integrált és összehangolt lény élő megtestesítőjévé kell válnod. Ez az, ami a földönkívüliek és az emberek számára egyaránt megvilágosodik, és ahogy most magatokon kívülre tekintetek és megfigyelitek a világ állapotát, világos, hogy szükség van arra, hogy többen legyetek, akik készen állnak a vezetésre, akik készen állnak arra, hogy az emberiséget az ötödik dimenzióba vigyék.


Itt az ideje, hogy azzá az önmegvalósító emberi lénnyé váljatok, aki mindig is voltatok, és higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy sok figyelmet fogtok kapni a földönkívüliek részéről, akik most az égboltotokon hajókon vannak, csak azért, mert megtettétek az erőfeszítést, csak azért, mert befelé fordítottátok a figyelmeteket, és megnéztétek, mit találtok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page