top of page
Keresés

Hogyan kezeli az emberiség a telihold/fogyatkozás energiáit

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Észrevettük a telihold és a holdfogyatkozás energiáinak hatásait az emberiségre ebben az időben, és azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy nem számít, mit gondoltok, érzitek magatokat, nem számít, mit gondoltok, hogy hogyan kezelitek az energiákat, mi látjuk a nagyobb képet a tágabb perspektívából, és látjuk, hogy mindannyian pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van ahhoz, hogy evolúciótok következő lépcsőfokára lépjetek. Spirituális fejlődésetek nem úgy fog kinézni, mint egy szép kis grafikon, egy egyenletesen felfelé haladó vonallal, mert az út mentén meg fogtok tapasztalni hullámvölgyeket, rezgésetek hullámvölgyeit.


És amikor ezeket a mélypontokat tapasztaljátok, könnyű belátni, hogy valaki emberi formában ezt visszaesésként vagy visszafejlődésként értelmezné, és ezért gondoljátok azt, hogy nem vagytok olyan jól, mint amilyen jól vagytok. Ez azért van, mert amikor az érzelmek magasan vannak, és a feszültség és a szorongás érzései a felszínre törnek, azt gondoljátok, hogy valamit biztosan rosszul csináltok. Valójában azonban minden, amit éreztek, közelebb visz benneteket a felemelkedéshez. Valójában egy felfelé ívelő spirálon vagytok, függetlenül attól, hogyan érzitek magatokat egy adott pillanatban, és ez a felfelé ívelő spirál magában foglal néhány olyan érzést, amely kellemetlen és nemkívánatos. Magában foglalja azt is, hogy szembesüljetek önmagatok néhány olyan aspektusával, amivel nem akartatok szembenézni, és azt is, hogy elengedjetek néhány 3D-s kötődést.


Az egyik ilyen kötődés lehet, hogy mindig ti irányítotok. Amint rájöttök, hogy egy rezgést ajánlotok fel, és ezt szándékosan is fel tudjátok ajánlani, sokan közületek lehangolódtok, amikor nem magas rezgést ajánlotok fel. De ez a bennetek lévő maximalista, aki azért jön fel, hogy szeressétek és szeretettel elengedjétek. Nem kell tökéletesnek lennetek ahhoz, hogy a spirituális úton legyetek; csak el kell ismernetek mindent, ami bennetek van, és úgy kell elfogadnotok, ahogy van. Tehát amikor egy napfogyatkozás és/vagy telihold jön, és úgy érzed, hogy valamilyen módon felzaklatod magad, vagy úgy érzed, hogy minden látható ok nélkül összeomlasz, ünnepeld a fejlődésnek ezeket a pillanatait.


Ünnepeld, hogy valami mást csapoltál meg, amit érezned kellett ahhoz, hogy feloldódjon vagy integrálódjon, mert valójában ez így van. És mivel olyan sok embert látunk most, akik szembenéznek azzal, amivel szembe kell nézniük, és érzik az érzéseiket, tudjuk, hogy ez a tervezett esemény csodákat tett az emberi kollektív tudatosság általános rezgésével, és ez olyasmi, amit mindig érezhetünk, hogy változik és változik a jobb irányba, még akkor is, ha érzelmileg nem minden ember van ott, ahol éppen lenni szeretne.


Használjátok ezt az időt arra, hogy kitakarítsatok, hogy elengedjétek azt, amit el kell engednetek, és használjátok ezt az időt arra, hogy tisztábban lássátok, hogyan akartok érezni, még akkor is, ha ezzel egyidejűleg le kell mondanotok arról, hogy mindig úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni akarjátok. Amikor el tudjátok fogadni ezt a látszólagos ellentmondást, akkor egy jóval inkább harmadik dimenziós tudatosságból tudtok előrehaladni, és közelebb tudtok kerülni az ötödik dimenziós tudatossághoz, amelyet mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy megtartsatok.