top of page
Keresés

Hogyan kerülhetjük el a végzet és a sötétség jövőjét

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig előadjuk elméleteinket arról, hogy mi fog történni legközelebb mindannyiótok számára ott a Föld bolygón, amikor összekapcsolódunk más tanácsokkal, kollektívákkal és föderációkkal a galaxis és az univerzum minden részéből. Nem tudjuk, hogy mit fogtok tenni a szabad akaratotokkal, és senki más sem tudja. És ha azt mondják nektek, hogy tudják, akkor arra törekszenek, hogy irányítsanak benneteket. Bárki, aki érti, hogyan működik ez az univerzum, tudja, hogy ti teremthetitek meg a jelen, a jövő, sőt még a múlt megtapasztalását is, különösen akkor, amikor ébren vagytok. Ezért találjuk olyan nyugtalanítónak, hogy oly sok felébredt lélek hangolódik egy adott tanítóra, hogy megmondják neki, mi fog történni legközelebb.


Sokkal inkább azt szeretnénk, ha mindezek az egyének összejönnének, és nem arról döntenének, hogy mi fog történni legközelebb az emberiséggel, hanem arról, hogy milyen érzéssel, milyen rezgéssel szeretnétek együtt lenni az idővonalon. És így az emberek nem vitatkoznának azon, hogy melyik forgatókönyv a legjobb. És még ha az emberek meg is tudnak állapodni a legjobb forgatókönyvben, akkor is hajlamosak vagytok azt hinni, hogy meg kell állapodnotok abban, hogyan juthatnátok el oda, és ez sok viszályt, sok felesleges vitát és harcot okoz.


Ha ehelyett össze tudnátok jönni, és azt mondanátok: "Egy örömteli, békés idővonalat akarunk megtapasztalni", és mindannyian ezekre a rezgésekre tudnátok összpontosítani, akkor eljuthatnátok oda, és meglepődnétek azon, amit megtapasztalnátok. De az mindig valami jó lenne, valami vágyott, valami, ami talán túlmutatna azon, amit korlátozott elmétekkel el tudtok képzelni.


Most már tudjuk, hogy összejönni az összes többi felébredt lélekkel, és meghozni ezt a döntést, nagy feladat, és tudjuk, hogy néhányatok számára szinte lehetetlennek bizonyult, hogy találjon olyan spirituálisan felébredt embereket, akikkel együtt teremthet. Azok, akik találnak néhány hasonlóan gondolkodó lelket, akikkel együtt tudnak alkotni, kérjük, találkozzanak velük, és beszéljék meg, milyen lenne az emberiség számára az ideális idővonal. Azok, akik nem találnak senkit, akivel összekapcsolódhatnának és harmonizálhatnának, azt javasoljuk, hogy tegyék ezt egyedül. Mutassátok meg, hogy egyénként milyen erősek vagytok.