top of page
Keresés

Hogyan kapcsolódjunk Jézus Krisztushoz/Jeshua-hoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Arra összpontosítunk, hogy mi az, amiről az emberiségnek a legmegfelelőbb tudnia, hogy a megfelelő irányba tudjunk vezetni benneteket, egy olyan irányba, ami nincs előre meghatározva, nincs kőbe vésve. Ezért mindig van remény az emberiség számára, függetlenül attól, hogy a dolgok hogyan néznek ki odakint a világban, egy olyan világban, amely a tudatosságotok kivetülése, mint ahogy minden más is az. Emlékezzetek erre, amikor a világ megváltoztatására gondoltok, és arra, hogy ez milyen nehéz lesz. Ne feledjétek, hogy könnyű megváltoztatni a perspektívátokat, a nézőpontotokat. Könnyű megváltoztatni a fókuszt, és ez az, amin a legmegfelelőbb lenne most dolgozni.


Mindig van jó, amire összpontosíthattok, és mindig van fény és szeretet minden egyes emberben és minden egyes helyzetben. Amikor feladjátok a reményt, akkor látjátok csak a sötétséget a fény körül. A látásotok ködössé válik, és az elméteket összezsúfolják a tények és a történelmi események. Itt az ideje, hogy mindezt félredobjátok mindannyiótok számára, hogy nagyon jelen tudjatok lenni, és hogy elengedjétek a nehézséget, aminek nincs szüksége arra, hogy összpontosítsatok rá. Maradjatok könnyedek és maradjatok a fényben, majd használjátok fel a fény erejét. A fény ereje nem abban rejlik, hogy képes legyőzni a sötétséget; a fény ereje abban rejlik, hogy képes megvilágítani azt, amit mindenkinek látnia kell, hogy meggyógyulhasson.


Azért vagytok ott, hogy gyógyítsatok, hogy változzatok, és hogy fényként működjetek egy olyan világban, amelynek szüksége van rátok, egy olyan világban, amely előhívott benneteket abból a nagyon kényelmes nem-fizikai birodalomból, amelyben korábban éltetek. Azért jöttetek elő, hogy a fény legyetek, akárcsak az, akit Jézus Krisztusnak hívnak. A fény, ami benne ragyogott, bennetek is ott van, és mindenki másban is, és ez volt Jézus tanításainak egy másik része, és ez az, amire mindenkinek összpontosítania kell, hogy meggyógyuljon, hogy azzá a látomássá váljon, amit ő tartott mindannyiótok számára.


Olyan sok erő és hatalom van bennetek, amikor ezt a fényt ragyogtatjátok, és összekapcsoljátok magatokat Jézussal, vagy ahogyan sokan közületek nevezik, Jeshua-val. És ez a fény az, ami az ötödik dimenzióba visz benneteket, mert belülről fog megváltoztatni benneteket, elolvasztva mindent, ami elhomályosítja, és fényt sugároz arra, amit embertársaitoknak látniuk vagy felismerniük kell. Ez az út, és ezt az utat tanította mindannyiótoknak Jeshua. Most van itt az ideje, hogy megvalósítsátok ezeket a tanításokat, és elhozzátok azokat a nagy változásokat, amelyek a tudatosság megváltozását eredményezik majd a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page