top of page
Keresés

Hogyan kapcsolódj a 9D Arkturuszi Tanáccsal

∞A 9D Arkturuszi Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Nagyon sok gyönyörű kapcsolatot hoztunk létre azokkal közületek, akik fogadták ezeket az adásokat és felénk fordultak. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan az adásainkat, energiánkat és rezgésünket fogadjátok. Észrevettük, hogy azok közületek, akik közvetlen kommunikációt keresnek velünk, ezt a valódi kíváncsiságból teszik, és ez számít. Ez sokat számít, amikor magasabb dimenziós lényekkel próbáltok kapcsolatot teremteni.


Kíváncsiak vagyunk rátok és arra, hogyan kezelitek életetek kihívásait, és így, ha kíváncsiak lesztek ránk, akik a magasabb dimenziós síkokon létezünk, nagyobb valószínűséggel fogtok megfelelni az energiánknak. És ez erősebbé teszi számotokra a kapcsolatot. Nos, a magasabb dimenziós lényekkel való kapcsolatteremtésnek ez a módja azért is működik, mert érezni fogjátok a rezgésünket, ahelyett, hogy csak gondolatokat gondolnátok, és hangosan beszélnétek, és reménykednétek, hogy valaki, valahol meghallgat benneteket.


Tényleg érezni akarjátok a lények esszenciáját, akikkel kapcsolatot kerestek. És ezért, amikor ezeket a közvetítéseket kapjátok, mindig jó ötlet, hogy érezzétek a bennük rejlő rezgést, ahelyett, hogy csak elemeznétek a szavakat, fogalmakat és gondolatokat, remélve, hogy az elmétek előnyhöz jut.


Tudjuk, hogy azok közületek, akik valóban felébredtek, megértik a rezgés felismerésének fontosságát. Az, hogy képesek vagytok felismerni minket a rezgésünkről, valóban ajándék. Ez egy olyan készség, amit csiszolhattok, és ez a készség hasznos lesz számotokra, amikor magasabb dimenziós lényeket csatornáztok. Akkor is hasznos eszköz lesz, amikor földönkívüli lényekkel kerültök fizikai kapcsolatba. Meg kell majd éreznetek őket, hogy megállapíthassátok, mi is a valódi céljuk.


Amikor egy emberi lényt hallgattok a világotokon, aki beszédet mond, gyakorolhatjátok ezt a képességet. Használhatjátok a képességeteket arra, hogy megkülönböztessétek, hogy valójában milyen az illető rezgése, és hogy az megfelel-e a szavaknak, amiket mond. Legfőképpen arra akarjátok használni a megkülönböztető képességet, hogy meghatározzátok, hogy valami az egótokból és az elmétekből jön-e, vagy pedig a szívetekből és az intuíciótokból. És ha rendelkezel ezzel a képességgel, akkor mindened megvan, amire szükséged van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page