top of page
Keresés

Hogyan kapcsolódj a 9D Arkturuszi Tanáccsal

∞A 9D Arkturuszi Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Nagyon sok gyönyörű kapcsolatot hoztunk létre azokkal közületek, akik fogadták ezeket az adásokat és felénk fordultak. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan az adásainkat, energiánkat és rezgésünket fogadjátok. Észrevettük, hogy azok közületek, akik közvetlen kommunikációt keresnek velünk, ezt a valódi kíváncsiságból teszik, és ez számít. Ez sokat számít, amikor magasabb dimenziós lényekkel próbáltok kapcsolatot teremteni.


Kíváncsiak vagyunk rátok és arra, hogyan kezelitek életetek kihívásait, és így, ha kíváncsiak lesztek ránk, akik a magasabb dimenziós síkokon létezünk, nagyobb valószínűséggel fogtok megfelelni az energiánknak. És ez erősebbé teszi számotokra a kapcsolatot. Nos, a magasabb dimenziós lényekkel való kapcsolatteremtésnek ez a módja azért is működik, mert érezni fogjátok a rezgésünket, ahelyett, hogy csak gondolatokat gondolnátok, és hangosan beszélnétek, és reménykednétek, hogy valaki, valahol meghallgat benneteket.


Tényleg érezni akarjátok a lények esszenciáját, akikkel kapcsolatot kerestek. És ezért, amikor ezeket a közvetítéseket kapjátok, mindig jó ötlet, hogy érezzétek a bennük rejlő rezgést, ahelyett, hogy csak elemeznétek a szavakat, fogalmakat és gondolatokat, remélve, hogy az elmétek előnyhöz jut.