top of page
Keresés

Hogyan ismerd meg önmagadat, mint Forrásenergiát

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon eltökéltek vagyunk, hogy a legjobbat adjuk nektek abból, akik vagyunk, mert érezzük, hogy kitágulunk és egyre inkább Forrásenergia Énünkké válunk, amikor ezt tesszük. Amikor kapcsolatba léptek bármely más lénnyel, legyen az ember, állat, növény vagy földönkívüli, mi is erre hívunk benneteket. Keressétek a kitágulásotokat azáltal, hogy a legjobbat adjátok abból, aki és ami vagytok, és meg fogjátok kapni ezt a kitágulást. Jobban meg fogjátok ismerni magatokat, mint Forrásenergia Lények. Még jobban fogtok profitálni, mint az az egyén, akivel abban a pillanatban összekapcsolódtok.


A legjobb dolog, amit tehettek, hogy bárkinek a szolgálatára legyetek, hogy megjelentek és jelen vagytok vele. Hallgassátok meg! Hangolódjatok rájuk, és fejezzétek ki az érzéseiteket. Így fejlődtök és alakultok át, és soha nem volt még jobb idő a Földön arra, hogy megmutassátok magatokat embertársaitoknak. Ez nem egy könnyű időszak a Földön, és mégis, azok, akik ott vannak, azért vannak ott, mert tudták, hogy képesek lesznek megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyeket ez az élet eléjük állít.


Már nagyon sok mindenre ráébredtetek abból az igazságból, hogy kik vagytok, mint a húsvér testben lévő Forrásenergia Lények, és mégis, még olyan sok mindent kell felfedeznetek arról, hogy kik vagytok, és amit másokban is fel kell ébresztenetek. Segíteni másoknak felismerni, hogy ők erőteljes teremtő lények, hogy ők a húsvér testben lévő Forrásenergia, ezek a fénymunkások végső céljai. Természetesen azzal, hogy a fényt képviselitek, hogy a lehető legteljesebb mértékben önmagatok vagytok, még több fényt sugároztok a világotokba, és aktiváljátok azt, amit aktiválni kell az emberekben.


De azt a tudatosságot is meg akarjátok tartani magatokban, hogy mindig kölcsönhatásban vagytok a Forrás egy másik aspektusával, és hogy együtt teremtetek egy gyönyörű élményt, egy gyönyörű lehetőséget arra, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. És ha ti, mint a felébredt kollektíva, meg tudnátok tartani magatokban annak tudatosságát, hogy kik vagytok, akár csak egy napra is, akkor látnátok és éreznétek azt a hatalmas hatást, amit a világotokra gyakorolnátok, mint egyének és mint kollektíva.


Folytatni fogjátok a növekedést, a kiterjedést és a fejlődést, bármi is történjék, de amikor ezt szándékosan teszitek, sokkal édesebb és sokkal élvezetesebb. És amikor segítetek valaki másnak felismerni, hogy ki is ő valójában, akkor több barátotok lesz, akikkel együtt játszhattok a magasabb frekvenciákon, az élvonalbeli energiákban, amelyek ebben az időben hatnak rátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page