top of page
Keresés

Hogyan hat Földanya mindannyiotokra... minden nap

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Annyi szeretetet érzünk az emberiség iránt, és annyi szeretetet a bolygótok iránt, és tudjuk, hogy időnként ti is szeretitek Földanyát. Tudjuk, hogy gyakran ünnepelitek emberi édesanyáitokat egy nagyon különleges napon ott, és hogy anyák napján megbecsülést mutattok és különleges figyelmet fordítotok édesanyáitokra. És az általatok Föld Napjának nevezett napon különös figyelmet és megbecsülést tanúsítotok Földanyátok iránt, és ez csodálatos. Tudjuk, milyen könnyű elmerülni abban, ami a fejetekben és a számítógép képernyőjén zajlik, és természetesen az otthonotokban, a vállalkozásotokban, az irodátokban, de amikor el akarjátok ismerni Földanyát, mint azt a gyönyörű, életet adó entitást, ami ő, akkor csak annyit kell tennetek, hogy kimentek a szabadba, és kapcsolatba léptek valamely aspektusával.


Kapcsolódjatok a szépségéhez, és vegyétek észre, hogy azonnal megváltozik a rezgésetek. Adj neki dicséretet és köszönetet minden nap, és keress olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudsz, alkalmat arra, hogy értékelj valamit vele kapcsolatban. Tudjuk, hogy elfoglalt életet éltek, és tudjuk, hogy sok dolgotok van, és sok minden jár a fejetekben, és ezek nagyon jó okok arra, hogy pontosan azt tegyétek, amit mondunk. A természet hajlamos nagyon lassan haladni. Nem látjátok a fű növekedését, de tudjátok, hogy növekszik. Ugyanez igaz a növényekre és a virágokra, a gyümölcsökre és a zöldségekre. A saját időzítésük szerint fejlődnek, és Földanya és az Anyatermészet arra nevel benneteket, hogy legyetek türelmesek, hogy így lássátok az életeteket, és különösen arra, hogy ne legyetek annyira mohóak, hogy leszedjétek a gyümölcsöt, a zöldséget vagy a virágot, mielőtt az megérett volna.


Amikor megpróbáltok valamit a helyére erőltetni az életetekben, vagy siettetni valamit, tudjátok, mi történik. Nem megy jól, mert mikromenedzseled, mert nem vagy hajlandó elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, és élvezni azt az életet, ami van, úgy, ahogy van. És így látjátok, a Földanya nem csak az, aki mindent megad nektek, hanem tanít is titeket, és energiákat küld nektek a magjából. Van egy elektromágneses mezője, ami körülveszi őt, ami az aurája, ami szintén sok különböző ajándékot ad nektek folyamatosan.


Lehetőséget ad nektek arra, hogy leegyszerűsítsétek a dolgokat a meghívásokkal, amelyeket küld nektek, de nektek kell fogadnotok és elfogadnotok ezeket a meghívásokat, igennel kell válaszolnotok, és el kell mennetek és ülni vele, vele kell lennetek. Tudjátok, hogy ő a lélektársatok, mint ahogyan bármelyik ember is az. Ő ugyanolyan értékes számotokra, mint amilyen értékes lehet bármelyik állati barátotok, de emlékeznetek kell rá, és időt kell szánnotok arra, hogy kapcsolatba lépjetek vele. Minden rajtatok múlik, és ez mindig is így volt. A Föld napja tehát csodálatos alkalom arra, hogy mindannyian elgondolkodjatok mindezen, és mostantól kezdve minden napot a Föld napjává tegyetek. Ő minden nap ott van, mindent megad nektek, amire szükségetek van, és még annál is többet, és nem kér cserébe semmit.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page