top of page
Keresés

Hogyan fogja a spirituális közösség egyesíteni az emberiséget

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk a fejlődés miatt, amit mindannyiótokon látunk, ahogy folytatjátok a tudatosságotok kiterjesztésének különböző módjainak felfedezését. Ez egy olyan időszak, amikor több felébredt lélek van a Földön, mint valaha is volt az emberi történelmetekben, és ezért több keresőtök van. Több módotok van a keresésre. Többféle okból több felfedezés történik, de a végeredmény a fontos. Emberi kollektívaként növekedtek és terjeszkedtek.


Eljutottatok oda, ahová el kell jutnotok, és néhányan közületek olyan módon teszitek ezt, amire soha nem számítottatok volna. Ezért fontos számotokra, hogy tiszteletben tartsátok azokat a különböző módokat, amelyekkel mások kiterjesztik tudatosságukat, és nektek is el kell döntenetek, hogy valami megfelelő-e számotokra vagy sem. Nem minden folyamat, elvonulás vagy a spiritualitáshoz való hozzáállás fog tetszeni nektek, mint egyénnek, még akkor sem, ha ez olyasmi, ami a legjobb barátotok, a húgotok, az apátok vagy valaki más számára működik, aki közel áll hozzátok az életetekben.


Az első lépés az egységes emberi kollektívához az, hogy tiszteletben tartjuk a különböző emberek által bejárt különböző utakat. Az emberi történelem során láthattátok, hogy az emberek hagyományosan milyen rosszul fogadják el azoknak a vallási meggyőződ