top of page
Keresés

Hogyan fogja a spirituális közösség egyesíteni az emberiséget

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk a fejlődés miatt, amit mindannyiótokon látunk, ahogy folytatjátok a tudatosságotok kiterjesztésének különböző módjainak felfedezését. Ez egy olyan időszak, amikor több felébredt lélek van a Földön, mint valaha is volt az emberi történelmetekben, és ezért több keresőtök van. Több módotok van a keresésre. Többféle okból több felfedezés történik, de a végeredmény a fontos. Emberi kollektívaként növekedtek és terjeszkedtek.


Eljutottatok oda, ahová el kell jutnotok, és néhányan közületek olyan módon teszitek ezt, amire soha nem számítottatok volna. Ezért fontos számotokra, hogy tiszteletben tartsátok azokat a különböző módokat, amelyekkel mások kiterjesztik tudatosságukat, és nektek is el kell döntenetek, hogy valami megfelelő-e számotokra vagy sem. Nem minden folyamat, elvonulás vagy a spiritualitáshoz való hozzáállás fog tetszeni nektek, mint egyénnek, még akkor sem, ha ez olyasmi, ami a legjobb barátotok, a húgotok, az apátok vagy valaki más számára működik, aki közel áll hozzátok az életetekben.


Az első lépés az egységes emberi kollektívához az, hogy tiszteletben tartjuk a különböző emberek által bejárt különböző utakat. Az emberi történelem során láthattátok, hogy az emberek hagyományosan milyen rosszul fogadják el azoknak a vallási meggyőződését, akik nem teljesen olyanok, mint ők. Láttátok a háborúkat, az inkvizíciókat és a széthullott családokat, amelyek abból fakadtak, hogy nem fogadták el más vallási meggyőződését, szokásait és erkölcseit.


Új kori közösségként arra hívunk benneteket, hogy mutassátok meg a világ többi részének, hogy képesek vagytok tisztelni és elfogadni spirituálisan éber embertársaitok útjait. Mutassátok meg, hogy ez lehetséges, hogy meg lehet csinálni, és hogy ti valóban megteszitek. És ti is el tudjátok fogadni magatokat ebben a tudatosságotok felébredésének és az ötödik dimenzióba való felemelkedésnek a folyamatában. Fogadjátok el, hogy hol vagytok. Fogadjátok el, hogy nincs kedvetek elmenni arra a teliholdas dobkörre, és ettől még nem lesztek rossz spirituálisak. Fogadjátok el, hogy még csak néhány spirituális adottságotokat ébresztettétek fel, és hogy nem mindig érzitek annyi együttérzést, mint amennyit szeretnétek.


Ha elfogadjátok magatokat és a saját utatokat, sokkal könnyebb lesz elfogadni a többi felébredt lélek útját, akikkel az életetek során találkoztok. És amikor spirituális közösségként egyesülni tudtok, akkor azok figyelmét is felkelthetitek, akik a lakosság egyik vagy másik vallásban hívő szegmensén belül azon harcolnak, hogy kinek van igaza. És a lakosságnak ezt a szegmensét is el kell fogadni, amit a spirituális közösségnek meg kell tennie ahhoz, hogy azok a vezetők legyetek, akiknek tudjátok magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page