top of page
Keresés

Hogyan fogjátok megtapasztalni az eltolódás befejeződését

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket az új én fejlődése, ami minden egyes emberben zajlik ebben az időben. Lényegében a tudatosságotokat belülről változtatjátok meg azzal, hogy észreveszitek, hogy több vagytok annál az identitásnál, amelyhez korábban "valódi énetekként" ragaszkodtatok. Most, amikor egó lényből Felsőbb éneddé válsz, ez a hely, ahol most vagy, a legérdekesebb és leglenyűgözőbb azok számára, mint mi, akik megfigyeljük ezt az evolúciós folyamatot.


Látjuk, hogy minden nap egyre inkább azzá válsz, aki valójában vagy, mert inkább vibráló energiaként látunk téged, mint emberi testként, amely beszél, gondolkodik és cselekszik. A rezgésetek felfelé emelkedése elkerülhetetlen, mert a bolygótok eltolódik, ahogy az egész naprendszer a galaxison keresztül úgymond zöldebb legelők felé mozog. Ez az az idő, amikor új módon kell szemlélnetek magatokat, látva tudatosságotok örökös kitágulását, hogy többet foglaljon magába, mint a korábban meglévő én-érzetetek.


Arra vagytok hivatottak, hogy növekedjetek és fejlődjetek, és evolúciótok folyamata azon a felismerésen keresztül történik, hogy semmi más nem számít igazán. Ezért tapasztaljátok meg a veszteséget; ezért tapasztaljátok meg a szakítást, a pénz, az otthon, a vagyon, sőt még a fiatalságotok elvesztését is. Minél tovább mozogtok az időben és a térben ott a Földön, annál többet veszítetek, ami végül segít megbékélni azzal a ténnyel, hogy eleve nem arra szántak benneteket, hogy ragaszkodjatok ezekhez az illúziókhoz a fizikai világban. Ez olyasmi volt, amire megtanítottak benneteket. Arra tanítottak benneteket, hogy fajként, vallásként, nemzetiségként, nemként és így tovább azonosuljatok, és mivel ezek a dolgok egyre kevésbé fontosak a felébredt kollektíva számára, ezért van ellenállás.


Azok, akik még mindig ragaszkodnak, azt akarják, hogy ti is ragaszkodjatok. Azt akarják, hogy legyen nemzeti büszkeségetek, vallásotok, könnyen azonosítható nemetek, és így tovább. Az ego útja a kötődés, a ragaszkodás, az értelem hozzárendelése az értelmetlenhez, a Felsőbb én útja pedig az, hogy jelen legyünk, hogy ne törődjünk a formával, a struktúrákkal, a kitalált elképzelésekkel, mint egy ország, hanem helyette feltétel nélkülibb szeretet legyünk, több együttérzést mutassunk, és abból a szépségből teremtsünk, ami a Felsőbb ént körülveszi. Lényegében ezt várod el a felemelkedésed után, hogy tenni fogsz, de most ebben az átmeneti fázisban vagytok, amikor levetkőzitek az egó identitását, hogy Felsőbb énetekké váljatok, és azok közületek, akik már sok belső munkát elvégeztek, most elkezdhettek Felsőbb énetekként azonosulni.


Nem kell várnotok egy napvillanásra, egy eseményre, három-egynéhány napnyi sötétségre, amiről beszélnek, és így tovább. Nem kell megvárnod, hogy mindez rajtad kívül történjen ahhoz, hogy eldöntsd, hogy a fény és a szeretet végtelen, örökkévaló, alaktalan lényeként akarsz azonosulni. És ahogyan kifejezitek magatokat erről az érzésről, amit magatokban ápoltok, úgy világítotok mások felé, és akkor másokat jobban fog érdekelni az, amivel ti rendelkeztek, mint a csillogó új autó, a nagy ház, a fényűző ruházat és egyéb tárgyak, és azt akarják majd, hogy megtanítsátok nekik, hogyan találják meg azt a helyet belül, ahol ők is belső békét és elégedettséget érezhetnek pusztán a létezésükből fakadóan.


Ezért mondjuk nektek folyamatosan, hogy mint a felébredt kollektíva, ti vezetitek az emberiséget. Ez azért van, mert látjuk, hogy a váltás valójában hogyan fog kibontakozni. Ez egy alulról szerveződő mozgalom lesz, ahol mindannyian, akik most odafigyeltek arra, hogy mi történik bennetek, vissza fogjátok vezetni az újonnan felébredetteket önmagukba, oda, ahol minden, amire szükségük van, már létezik. És miközben ezt teszitek, segítitek az emberiség kollektíváját, hogy az egoizmusból egy olyan kollektívába kerüljön, amely kollektívaként, Felsőbb énként létezik, és akkor megtapasztaljátok majd az eltolódás beteljesülését.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page