top of page
Keresés

Hogyan férhetsz hozzá minden erődhöz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Sok lehetséges idővonalat vizsgáltunk meg az emberiség számára ott a Földön, és láttunk néhány gyönyörű jövőt mindannyiótok számára, de a jövő különösen fényes azok számára, akik közületek magukénak vallották, hogy vannak problémáik, hogy vannak traumáik, hogy vannak negatív érzelmeik, amelyeket nem mindig engednek meg maguknak érezni. Ti vagytok azok, akik megértitek, hogy ahhoz, hogy fejlődjetek és még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok, bizonyos mértékű önismeretre, önreflexióra és az önmagatokon végzett munkára van szükség.


Ezért ti vagytok azok, akik úgy vezetitek az emberiséget a jobb érzésű jövőbe, hogy először egyáltalán nem érzitek magatokat nagyon jól. Nos, ez talán paradoxonnak tűnhet számotokra, de ez abszolút így van. Ki kell tisztítanotok a régit, hogy beengedjétek az újat, és ebben az esetben az új, amire utalunk, a magasabb frekvenciájú energia. A frissítések, aktiválások, letöltések és behangolások beengedéséről beszélünk, amelyek mind elérhetőek számotokra. De nem mindig engeditek be őket, és nem is engedhetitek be őket, ha tagadásban vagytok. Nem engedhetitek be őket, ha egy alacsonyabb rezgést ajánlotok fel, aminek egyáltalán nem vagytok tudatában.


És ezek miatt az okok miatt írjuk elő mindannyiótoknak a rendszeres ellenőrzéseket. Minden, amit tudnotok kell, felfedezhető, ha időt szántok arra, hogy bejelentkezzetek a hét fő csakrátokba. A hét fő csakrátok az, ahol a legtöbbet fogjátok érezni, amit éreznetek kell, mielőtt megéreznétek azokat a magasabb frekvenciájú energiákat, amelyek átjárnak benneteket. Ezért mondja sok bölcs ember, hogy egy nagyon rossz helyre süllyedő embernek először a mélypontra kell kerülnie, mielőtt újra feljönne. Amikor eléritek a mélypontot, nincs más lehetőségetek, mint érezni, amit éreztek. Elfogynak a védekező mechanizmusok, a figyelemelterelés és a dolgok, amelyekbe menekülhettek, és szembe kell néznetek önmagatokkal, azzal a személlyel, akit szeretnetek, becsülnötök és tisztelnetek kellene.


Ha először elismeritek, hogy hol vagytok, akkor találhatjátok meg az utat oda, ahová tartotok. Tegyetek hát magatoknak egy szívességet, és egy pillanatig se éljetek tagadásban azzal kapcsolatban, ami bennetek zajlik, mert nem tesztek jót magatoknak és senkinek sem azzal, ha úgy tesztek, mintha minden rendben lenne, amikor valójában nem így van. És ne féljetek közölni a környezetetekkel, hogy min mentek keresztül, mert gyakran meg fognak lepni benneteket együttérzéssel, támogatással és kedvességgel.


Ma sokkal több empata van veletek együtt a Földön, mint valaha az egész emberi történelem során volt, és az empátia egy szupererő. Ti vagytok azok, akik érzitek, hogy valóban hozzáférhettek minden erőtökhöz, és minél többet éreztek, annál jobb. Minél többet éreztek, annál hamarabb választhatjátok meg, hogy mit éreztek a következő pillanatban, és a következőben, és a következőben, és a következőben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page