top of page
Keresés

Hogyan férhetsz hozzá a magasabb elmédhez és annak tartalmához

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen bonyolult lehet az élet odalent a Föld bolygón. Tudjuk, hogy milyen összetett a fizikai elmétek, és tudjuk, hogy az elmétek hogyan tudja bonyolítani a dolgokat. Azt is tudjuk, hogy a körülmények ott a Földön nagyon durvák, szélsőségesek és nyomasztóak lehetnek, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi mindezt látjuk és érezzük, még akkor is, ha továbbra is pozitívak maradunk a kilátásainkban és az értékelésünkben a Föld bolygón lévő életet illetően.


Azt tanácsoljuk nektek, hogy vegyétek észre, mikor bonyolítjátok túl a dolgokat az elmétekkel, és amikor egy ilyen nagyon hosszú és szeles úton mentek, szokjátok meg, hogy megállítjátok magatokat, hogy ne folytassátok ezt a mentális tornát. Inkább előbb engedjétek el, mint később, és profitálni fogtok belőle. Inkább előbb vegyétek észre, hogy mit csináltok, mint később, és változtassatok rajta. Engedjétek el és használjátok a légzéseteket arra, hogy földeljétek és központba helyezzétek magatokat, hogy visszahozzátok magatokat a jelen pillanatba és a szívtérbe, ahová tartoztok.


A szívteretek az a hely, ahol az ötödik dimenziós tudatosság már aktív és készen áll számotokra, és ezért figyelnetek kell a játékokra és a trükkökre, amelyeket az elme játszik veletek, hogy releváns maradjon. Ez minden, amit az elmétek tesz, egész nap, minden nap, hogy megpróbál releváns maradni egy olyan időszakban, amikor olyan lényekké váltok, akik egy magasabb elmével, egy magasabb tudatossági szinttel működnek. Látjátok, az elme nagyon jó abban, hogy a történtekhez ragaszkodik, és hogy hogyan kerülhetjük el az ilyen szerencsétlenségeket a jövőben. Az elmétek problémákat fog teremteni, hogy legyen egy megoldandó problémája. És persze az elmétek is nagyon a jövőre fog összpontosítani, amíg nem tanítjátok meg az elméteket arra, hogy a jelenre összpontosítson.


Ha a jelenre összpontosítotok, az hozzáférést biztosít számotokra a magasabb elméhez, és az összes ötlethez, az összes felismeréshez, az összes inspirációhoz, ami abban a térben érkezhet hozzátok. Mindez a jelenben áll rendelkezésetekre, amikor leföldelt, szívközpontú és kiegyensúlyozottak vagytok. Kibillentek az egyensúlyotokból, ha túlságosan egy dologra, vagy a múltra, vagy a jövőre koncentráltok. Engedjétek el magatokat. Lélegezzetek. És lazuljatok el a pillanatban, és mindenről gondoskodni fogtok, nem csak azért, mert vannak segítőitek, akik meg tudnak tenni nektek dolgokat, hanem azért is, mert a rezgésetek abban a pillanatban olyanra változik, ami nagyon közel van az ötödik dimenziós frekvenciatartományhoz, vagy azon belül van. És amikor ezt teszitek, akkor vagytok a legerősebbek, a legkreatívabbak és a legfogékonyabbak mindarra a segítségre, ami folyamatosan érkezik hozzátok fentről.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."