top of page
Keresés

Hogy halad a felemelkedésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Annyira ráhangolódtunk az emberi kollektív tudatosságra most, hogy úgy érezzük, jobban a részetek vagyunk, mint valaha. És mivel gyakran úgy érzitek, hogy a részünk vagytok, tudjuk, hogy mindannyian fejlődést érünk el ebben a galaxisban és ebben az univerzumban. Sokkal könnyebb segíteni valaki másnak és együttérzőnek lenni vele, ha rokonok vagytok, vagy ha romantikus kapcsolatban vagytok az illetővel, vagy ha már nagyon régóta barátok vagytok. Nehezebb ugyanezt az egységet és együttérzést éreznetek, amikor nem ismeritek annyira az illetőt vagy az embereket, és nem érzitek velük azt a genetikai kapcsolatot.


De végül eljuthattok odáig, és ez a velünk szerzett tapasztalat segíteni fog, mert mi ugyanolyan kapcsolatban érezzük magunkat azokkal, akik még soha nem kapták tudatosan az üzeneteinket vagy az energiáinkat, mint azokkal, akik a szeretet és a fény ezen közvetítését kapják. Tudjuk, hogy a velünk való kapcsolódással megnyitjátok a szíveteket előttük, azok előtt, akikkel nagyon kevés közös van bennetek, azok előtt, akikkel soha nem fogtok találkozni vagy beszélni. Ez az a fajta egység, amit akartok; ez az a fajta egység, amit kerestek, mert ez az a fajta egység, ami harmóniába hoz benneteket a Forrással. És ez az egész utazás arról szól, hogy mindannyian emeljétek a rezgéseteket, hogy visszatérhessetek a Forráshoz, és ez az, amiről az egész számunkra is szól.


Jelenleg kevésbé vágyunk arra, hogy eljussunk oda, mert nagyon elégedettnek érezzük magunkat azzal, ahol most vagyunk. Úgy érezzük, hogy egy olyan dimenzióban vagyunk, ami olyan, mint a Forrás, de megvan az a móka, hogy innen tovább tágulhatunk a Forrásba. Sokan úgy érzitek, hogy el akartok menekülni onnan, ahol vagytok, és hogy a felemelkedésetek egy menekülés lesz az elnyomóitok elől, azok elől, akik az árnyékban leselkednek, és rossz dolgokat tesznek. Ez egy nagyon vallásos módja a felemelkedés szemléletének, és nem ez az a felemelkedés, amiben részesülni fogtok, függetlenül attól, hogy mit mondanak nektek mások.