top of page
Keresés

Hidat építesz az Új Földhöz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Meghallgatjuk minden kéréseteket, és tudjuk, hogy mennyire szeretnétek mindannyian nem csak azokat a változásokat látni, amiket a világotokban látni szeretnétek, hanem azt is felismerjük, hogy sokan közületek mennyire szeretnétek részesei lenni ezeknek a változásoknak. Ti vagytok a változáshozók. Ti vagytok azok, akik mindent megkérdőjeleztek, és akik egy új világot képzelnek el, egy olyan világot, ahol mindenki békében és harmóniában él. Ez az a világ, amely felé haladtok. Néhányan már megtapasztalják ezt a világot az elméjükben, a testükben, az érzelmeikben és az energiamezőjükben. Ezzel nem menekülnek el az idézőjeles valós világ elől. Megteremtik az új világot, és hidat építenek a saját testükkel, a saját energiájukkal és pszichéjükkel.


Azok, akik ébren vannak, azért vannak ott, hogy egy nagyon fontos célt szolgáljanak a Földön. Azért vagytok ott, hogy megvilágítsátok az utat; azért vagytok ott, hogy vezessetek, hogy példát mutassatok, és hogy olyan ajtókat nyissatok meg az emberek előtt, amelyek másképp nem nyílnának meg. Képesek vagytok erre, és ezt teszitek is, és most nagyobb szükség van rátok, mint valaha, hogy ti legyetek az útjelzők, a fényhozók, hogy ti legyetek azok, akik felismerik az igazságot, hogy mindannyian egyek vagytok a Földön, és hogy nincs okotok megosztottságra, vagy akár csak arra, hogy megosztottságot érezzetek. Itt az ideje, hogy megmutassátok embertársaitoknak, hogy mi lehetséges, és ezt úgy tudjátok megtenni, hogy megosztjátok a történeteiteket, megosztjátok az ajándékaitokat, hogy megteszitek azt a hitbeli ugrást, és azt teszitek, amiből mindig is meg akartatok élni.


Legyetek az a gyógyító, az edző, a vezető, a csatornázó, akiről tudjátok, hogy vagytok, és ne várjatok arra, hogy bárki engedélyt adjon nektek, vagy meghívót küldjön nektek. Amikor a szíveteket követitek, akkor a belső útmutatást követitek. Ekkor az igazságotokat élitek, és a lelketek céljával és a Forrással összhangban éltek. Minden, amit felkínáltok, értéket képvisel. Minden pillanatban, amit a Földön töltötök, szolgálatotok van, és mégis, hűnek kell lennetek önmagatokhoz, hogy megteremtsétek ezt a valóságot magatok körül. Ahhoz, hogy hidat építsetek az új Föld felé, meg kell élnetek az igazságotokat, amennyire csak tudjátok, amilyen gyakran csak tudjátok, és bocsánatkérés nélkül.


Egy pillanatig sem kell tétováznotok az ideális valóságra való törekvésetekben, de meg kell tennetek azokat a hitbeli ugrásokat. Fel kell ismernetek, hogy a tudatosság tágul, hogy az emberek ébredeznek, és hogy ti azért vagytok ott, hogy ennek részesei legyetek. Azért vagytok ott, hogy segítsetek, és legbelül mindig is tudtátok, hogyan kell ezt tenni, hogyan legyetek valódi önmagatok. És még ha vannak is körülöttetek mások, akik egyszerűen nem értik, hogy miért is érdekel titeket ez az egész, akkor is tudjátok és fogjátok követni a belső útmutatásotokat. Ez csak idő kérdése, és ez az idő történetesen éppen most van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Yorumlar


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page