top of page
Keresés

Hazatérés a Forráshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyra értékeljük azt a szintet, ameddig mindannyian hajlandóak vagytok elmenni abból a tudásból, hogy Forrásenergia Lények vagytok. Tanúi voltunk annak, hogy olyan kétségbeesést éreztek az elkülönülés és magányosság érzése miatt, és tudjuk, hogy az emberiség messzebbre ment ettől a tudástól, mint bármely más lény a galaxisban humanoid formában. Nagyon szeretnénk, ha elfogadnátok, hogy kik vagytok valójában, és mondhatjuk nektek, hogy a Forrás aspektusai vagytok, amíg a tehenek hazaérnek, (értsd: nagyon hosszú ideig, angol mondás) ahogy ti mondjátok, de ez nem fog nektek jót tenni. Még az sem segít nektek, ha csak gondoljátok, vagy egy kávésbögrére rakjátok, hogy emlékeztessétek magatokat rá. Ennél többre van szükséged. Érezned kell, hogy hazajöttél.


Ez az az érzés, amit keresel. Tudod, a Forrástól való eltávolodás olyan, mintha elhagynád a fészket. Nem tudod, milyen messzire mész, milyen veszélyekkel kell szembenézned, és néha úgy érzed, hogy nem fogsz tudni visszatalálni. Amikor tudatosságotokat a Forrástól különválasztottátok, hasonló élmény volt, és néhányan közületek úgy éreztétek, hogy a galaxisban bolyongtok, mióta fizikailag először inkarnálódtatok. Mások úgy gondolják, hogy az otthonuk egy másik bolygó egy csillagrendszerben, és úgy érzik, hogy csak akkor lesz meg az otthon érzése, amikor visszatérnek abba a csillagrendszerbe, ahonnan származnak.


De mi megértjük, hogy valójában mit szeretnétek és mire van szükségetek. Azt akarjátok érezni, hogy soha nem hagytátok el a Forrásenergia fészket, és az igazság az, hogy soha nem is hagytátok el. Minden a Forrás, így valójában soha nem hagyhattátok el, de azt