top of page
Keresés

Hatékonyabb spirituális gyakorlatok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon gyakorlatiasan közelítjük meg a spiritualitásunkat. Még mindig vannak spirituális gyakorlataink, amiket végzünk, annak ellenére, hogy kilencedik dimenziósak, nem fizikaiak és kollektívak vagyunk. Még mindig megtapasztalhatunk egy sor rezgést, és mi a magasabb rezgéseket keressük. Ezért mondjuk, hogy nagyon gyakorlatiasak vagyunk. Nagyon hatékony lények vagyunk, és szeretjük bölcsen használni a fókuszálási képességünket, és ezért figyelünk annyira oda, hogy valami, amit csinálunk vagy amire fókuszálunk, valóban emeli-e a rezgésünket, okoz-e olyan érzést, amit korábban soha nem éreztünk, közelebb visz-e minket a Forráshoz, vagy ezek a dolgok nem érik el ezeket a célokat.


Tudjuk, hogy sok ember azért használ technikákat, spirituális gyakorlatokat, mert ezeket tanították, vagy mert ezek azok, amelyek valamikor működtek nálatok. Talán azért vesztek részt bennük most, mert a baráti körötökben más emberek is ezt teszik, és ti is be akartok kapcsolódni. Nem akartok kívülállónak tűnni. Nagyon jót tesz nektek, ha időről időre megvizsgáljátok, hogy mit csináltok, mert könnyen beleragadhattok egy olyan rutinba, amelynek nagyon kevés a kívánt hatása rátok.


Ezért azt javasoljuk, hogy nagyon válogassátok meg, hogy mit gyakoroltok spirituálisan, és azt javasoljuk, hogy nagyon válogassátok meg, hogy mire összpontosítotok egy adott pillanatban. Most különösen jó alkalom arra, hogy figyeljetek a saját rezgésetekre, a választásaitokra és arra, hogy mire fókuszáltok, mert minden felgyorsul a világotokban és az egész univerzumban. Minden gyorsabb ütemben érkezhet és érkezik hozzátok, mint amihez ebben az életben hozzászoktatok, és ez azt is jelenti, hogy spirituális gyakorlataitok sokkal hatékonyabbak lehetnek, mint valaha is voltak.


Tényleg előrehaladhattok, elérhetitek a kívánt eredményeket azzal, amit csináltok, és gyorsan elérhetitek őket, mert soha nem volt jobb idő, mint most, hogy spirituálisan ébren legyetek, és hogy felhasználjátok azt, amit már hatékonynak ismertetek meg. De ismét azt tanácsoljuk, hogy időnként értékeljétek ki, hogy valami még mindig olyan hatékony-e, mint régen volt. Az is csak jó, ha kimozdultok a megszokott kerékvágásból, és egy kicsit spontánabbak és játékosabbak vagytok, még a spiritualitásotok terén is. Mi is így közelítjük meg a miénket, ezért tapasztalatból beszélünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page