top of page
Keresés

Használjátok az elméteket, hogy emlékeztessétek magatokat az igazságra

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon jártasak vagyunk abban, hogy elmagyarázzuk nektek a különböző koncepciókat, elképzeléseket és tanításokat, amelyeket mindannyiótoknak fel tudunk ajánlani. Tudjuk, hogy ez így van, mert látjuk, hogy mennyire hatással vagyunk mind az energiamezőtökre, mind az elmétekre. Tudjuk, hogy szükséges, hogy az emberek megértsenek valamit ahhoz, hogy ellazuljanak az energiák áramlásában, amelyek mindig ott vannak körülöttetek, és mindig támogatni szeretnének benneteket, és emlékeztetni titeket arra, hogy minden rendben van.


Használhatjátok annak erejét, hogy megértitek, hogyan működik mindez, hogy időnként megnyugtassátok magatokat. Ezt ajánljuk nektek, mert nagyon nehéz lehet számotokra befogadni azokat az energiákat, amelyeket átadunk nektek anélkül, hogy rendelkeznétek ezzel a tudatossággal, a megértésnek ezzel a szintjével, ami annyira fontos, amikor az ellazulás képességéről van szó.


Amikor az embereknek halálközeli élményeik vannak, az egyik oka annak, hogy miért változtatja meg őket örökre a halálközeli élmény, az, hogy mélyebben megértik, hogy mi történik ott a Földön, és van egy belső tudatuk, hogy minden rendben lesz, függetlenül attól, hogy a jelen pillanatban hogyan n