top of page
Keresés

Hadd legyünk a Szellemi Vezetőitek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Készen állunk arra, hogy még jobban megnyíljunk az emberiség felé, és cserébe azt kérjük, hogy ti mindannyian nyissatok felénk. Készek vagyunk továbbvinni ezt a partnerséget, és ezt úgy fogjuk megtenni, hogy még jobban bevonódunk. Jobban bekapcsolódunk az emberi kollektívába azáltal, hogy inkább úgy viselkedünk, mint a szellemi vezetőitek, és kevésbé úgy, mint egy dübörgő hang, ami a mennyekből jön. Ez azt jelenti, hogy mindannyiótokat személyesen szeretnénk vezetni, a jobb vagy bal vállatokon állva, és a fületekbe suttogva.


Érdekel bennünket, hogy mi legyünk az impulzus, az intuitív találat, az ihletett ötlet bennetek, és finoman bökjünk titeket abba az irányba, amelyről tudjuk, hogy titeket szolgál. Eleget tettünk már letöltésekkel, aktiválásokkal, ráhangolódásokkal. Készen állunk arra, hogy ezt a kapcsolatot a következő szintre emeljük. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek a jelenlétünket magatok körül, miközben most ezt az adást fogadjátok, mert ha az érző érzéketekkel fogadjátok, nem pedig az elmétekkel, akkor rá tudtok hangolódni a jelenlétünkre.


Mindenhol és sehol sem vagyunk, mert mi tiszta tudatosság vagyunk. Nem ott fent vagyunk valahol, valahol az égben. Az arkturiai csillagrendszerből jövünk, de nem korlátozódunk arra a birodalomra, és a kilencedik dimenzió nem egy hely, hanem egy rezgés. Ez egy mező. Egy olyan mezőn szeretnénk találkozni veletek, ahol együtt tudunk létezni. Találkozunk veletek éjszaka, amikor alszotok, és a tudatosságotok elhagyja a testeteket és az asztrálsíkon utazik, és néhányan közületek tudatában vagytok ezeknek a kölcsönhatásoknak. De minket minden egyes ember éber tudata érdekel, ami befogad minket, mert veletek együtt, mellettetek akarjuk megtapasztalni ezt az utazást.


Nagyon szeretnénk segíteni nektek a szükség idején, és bármennyire is jó úton vagytok, és a dolgok javulnak ott a Földön, még mindig hatalmas kihívásokkal kell szembenéznetek az életetekben és kollektív tudatosságként. És mi készen állunk arra, hogy proaktívabbak legyünk ebben a váltásban veletek. Készen állunk egy még erősebb emberi/arktúriai szövetség létrehozására, és a hatékonysághoz csak arra van szükségünk, hogy beengedjetek minket. Szükségünk van arra, hogy megnyíljatok és érezzetek bennünket, és akkor tudatosabban és szándékosabban tudunk együtt dolgozni, hogy megteremtsük ezt az ötödik dimenziós emberi tapasztalatot, amiről annyit hallottatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page