top of page
Keresés

Hősök lehettek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Folyamatosan lenyűgöznek bennünket az emberi lények, mert bennetek megvan a képesség, hogy annyi jót tegyetek, hogy annyit törődjetek, hogy annyit szeressetek, hogy annyit adjatok magatokból, hogy meg tudjátok változtatni vele a világot, ha csak egy maroknyi ember úgy dönt, hogy valami pozitív dologért akar dolgozni, valamiért, ami mindenki javára válik. Először azonban fel kell merülnie az erre való igénynek. Amikor tehát az emberek azon tűnődnek, hogy "Miért vannak ezek a szörnyű természeti katasztrófák?" vagy "Miért léteznek ezek az emberek, akik annyira sötétek, hogy hajlandóak ártani ennyi embernek?" A válasz az, hogy ha nem lennének ezek a negatív emberek és negatív körülmények, akkor nem tudhatnátok, milyen érzés hősnek lenni. Nem tudhatnátok, milyen jó érzés ott lenni valaki mellett, akit éppen megbántottak valamilyen módon.


Soha nem tudhatnátok, mennyi együttérzést érezhetnétek, ha nem létezne a lehetőség, hogy bizonyos dolgok nagyon rosszul alakuljanak egy vagy több ember számára. Most nem igazoljuk azoknak a tetteit, akik a sötétben tevékenykednek, semmiképpen sem. Amit itt mondunk, az az, hogy mindannyian tudtátok, hogy különböző körülményeket kell társ-teremtenetek ahhoz, hogy megmutassátok magatoknak, milyen gyönyörűek tudtok lenni egy adott pillanatban. Mindannyian meg akarjátok tapasztalni magatokat, mint fizikai testben lévő Forrásenergiát, akár felismeritek, akár nem, és mi a Forrás, ha nem a feltétel nélküli szeretet? A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretet lesztek minden körülmények között, amelyekkel életetek során szembesülni fogtok.


Ezért van annyi szörnyűséges körülmény, amivel szembesülhettek. Máskülönben nem létezne az a lehetőség, hogy többek legyetek abból, akik valójában vagytok, és hogy ez ne csak elméletben, hanem tettekben is megtörténjen. Most mindannyian cselekedhettek, hogy megmutassátok magatoknak, hogy ti vagytok a feltétel nélküli szeretet a húsvér testben. Kimondhattok erre utaló szavakat; megbocsáthattok másoknak. Küldhetitek a gyógyítás és a szeretet közvetítéseit, ha nem szükséges a részetekről cselekedni, és ez az, amit egyre többet és többet látunk tőletek a Földön.


A meg nem énekelt hősök most is köztetek élnek. Sok-sok olyan egyén van, akik minden egyes nap hősies dolgokat tesznek, és nem kérnek semmilyen ellenszolgáltatást. Nekik nem kell nagy ügyet csinálniuk belőle a közösségi médiában; nekik nem kell ezt egyetlen léleknek sem elmondaniuk, mert ők tudják. Lehetőséget kaptak arra, hogy még inkább azok legyenek, akik valójában, ez már önmagában is jutalom. Ezért történnek rossz dolgok, és ezért léteznek rossz dolgok a világotokban. Nem azért vannak ott, hogy megkísértsenek vagy próbára tegyenek benneteket, és biztosan nem azért vannak ott, hogy megbüntessenek benneteket. Mind azért léteznek, hogy lehetőségetek legyen felemelkedni és szeretetnek lenni mindazzal szemben, amit rád zúdítanak.


Nos, mi megértjük, hogy ez milyen nehéz, és ezért csak emlékeztetni szeretnénk titeket, hogy ti vagytok azok, akik ezt az ötletet kitaláltátok. Ti választottátok, hogy ott legyetek, akár tudatában vagytok ennek, akár nem, és azért választottátok, hogy ott legyetek, mert tudtátok, hogy fel vagytok készülve a feladatra, de a gyakorlatban, a hús-vér testben is meg akartátok tapasztalni. És ismét elmondjuk, hogy szerintünk csodálatos munkát végeztek, még akkor is, ha nem minden egyes alkalommal sikerül, még akkor is, ha még mindig elcsúsztok és elestek. Még a vágy, még a szándék is, hogy az legyetek, ami valójában vagytok, hatalmas előrelépés az emberi kollektív tudatosság számára, és mi látjuk, hogy ezek a lépések minden egyes nap megtörténnek.