• Fehér Katalin

Hívj minket, és ez fog történni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig nagyon aktívak vagyunk az energiáink kivetítésével, mert tudjuk, milyen fontos számunkra, hogy úgy érezzük, hozzájárulunk az egész univerzum jobbá tételéhez. Nagyon sok szeretettel és csodálattal viseltetünk irántatok, akiknek nagyobbak a kihívásai a létezésben, és látva a szenvedéseteket és a küzdelmeteket kitágul az együttérzés és a szeretet felajánlásának képessége bennünk. Nem érezzük magunkat leterhelve emiatt, és nem érezzük magunkat felelősnek értetek, de segíteni akarunk. Nem bűntudatból segítünk azonban, mert tudjuk, hogy mi csak egy másik utat választottunk a létezésünk számára ebben az időben.


És tudjuk, hogy egy nap majd mi leszünk a ti cipőtökben, és ti a mi nem-fizikai cipőnkben lesztek, és segítetek nekünk. Ez a jó karma. De ismétlem, nem ezért tesszük, amit teszünk. Azért tesszük, amit teszünk, mert érzékenyek vagyunk, és mert tudjuk, hogyan akarunk érezni. Azt is tudjuk, hogy mindig van valami, amit tehetünk az érzéseinkkel kapcsolatban, míg az emberek nem mindig rendelkeznek ezzel a tudással. Vagy ez, vagy pedig az általunk megfigyelt emberek gyakran választják azt, hogy elmenekülnek az érzéseik elől, hogy jobban érezzék magukat, és ez nem az az út, amit te szeretnél választani.


Végső soron minden út visszavezet a Forráshoz, ezért nem számít, hogy mit teszel vagy nem teszel, és nincs ítélkezés. De ha valóban jobban akarod érezni magad, akkor amit teszel, annak belső munkának kell lennie. Olyasminek kell lennie, amit önmagatokban tesztek. A fizikai testben lévőknek, akik érzékenyek, azoknak van a legnehezebb dolguk a Földön ebben az átmeneti időszakban, mert mindennek fel kell jönnie számukra, és amikor ez megtörténik, akkor ezt érzik, és méghozzá erősen érzik.


És amikor tanúi vagyunk ezeknek a pillanatoknak, érezzük, hogy belekapaszkodtok az együttérzésünkbe. Mi is érezzük, hogy kitágulunk, mivel tudjuk, hogy a mi kitágulásunk mindig segít nektek. Azt is tudjuk, hogy a ti tágulásotok segít nekünk, és mi több okból is szeretjük megtapasztalni a ti tágulásotokat. Sikerül nektek; és egyre jobban csináljátok és egyre jobbá váltok, és ezt azért mondhatjuk el nektek, mert érezzük a fejlődéseteket. Nem csak abból a szempontból nézzük a fejlődéseteket, hogy milyen cselekedeteket hajtottatok végre a Földön egy adott pillanatban. Érzékeljük a kiterjedéseteket, és a kiterjedésetek folyamatos.


Azoknak közületek, akik érzékenyek, a legjobb esélyük van meg arra is, hogy megragadják az életük minden pillanatában számukra elérhető tágulást. Amikor segítségre van szükségetek ebben, tudjátok, hogy hívhattok minket, és tudjátok, hogy mi ott leszünk nektek, mindazok miatt, amit az imént adtunk nektek, és mert nincs más dolgunk. De valójában azért, mert szeretünk segíteni nektek, és szeretünk tanúi lenni annak, ahogy növekedtek, fejlődtök és emelkedtek, amit folyamatosan tesztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."