top of page
Keresés

Háborúba indulsz a sötétséggel?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Minden egyes múló pillanattal hagyjuk magunkat kitágulni. Érezzük magunkban azt a veleszületett vágyat, hogy még inkább azzá váljunk, akik valójában vagyunk, és hogy lassan elengedjük a kilencedik dimenzió korlátait, miközben átcsúszunk a tizedikbe. Részesei vagyunk ennek az egyetemes tudatossági váltásnak, amelynek az emberiség a középpontjában áll ott a Földön. Nektek kell a legnagyobb ugrást megtennetek előre, és ezért van most olyan nagy figyelem rátok irányítva. Ezért van annyi segítő, annyi érdeklődő, és ezért is küzdötök ott a Földön.


Nehéz elengedni a régi utakat, hogy befogadjátok az újat és a mást. Természetesen vannak köztetek olyanok, akik nagyon szeretnének mindent maguk mögött hagyni és felemelkedni, de vannak a makacsok is, akik ellenzik a fejlődést és a változást. Ők nagyon sokat profitáltak a világotokon fennálló egyenlőtlenségekből, és ezt szeretnék továbbra is fenntartani. Ezek azok az egyének, akiket szeretnétek felrázni, de ez nem működik. És ahogy már sokszor elmondtuk nektek, senkit sem hagytok magatok mögött. Mindenkit magatokkal visztek, aki jönni akar, és azok, akik nem tudják, hogy jönni akarnak, előbb-utóbb tudni fogják, hogy van még valami, amit megtapasztalhatnak ott a Földön.


És így nektek kell lennetek azoknak, akik követik a terjeszkedés áramlását, akik érzik, hogy egyre több bontakozik ki belőletek, és ti fogjátok megmutatni az emberiség többi részének az utat, hogy valami többé váljatok, mint amiről a legtöbb ember még csak álmodni is hajlandó. Meghívunk benneteket, hogy kövessétek a példánkat, mivel azért vagyunk itt, hogy inspiráljunk benneteket, és emlékeztessünk benneteket arra, hogy nem csak fény van az alagút végén, hanem az alagút végén lévő fény ti vagytok. És mivel felemelkedtek, nem kell meghalnotok ahhoz, hogy az alagút végén lévő fény felé haladjatok. Csak tovább kell haladnotok a terjeszkedés áramlásával, ami annyira természetes és annyira szükséges a Földön ebben az időben.


Ti vagytok azok, akik vezetitek az utat, de nem a harmadik dimenziós paradigmában vezetitek az utat, hogy "háborút vívjatok" a sötétséggel. Azzal vezetitek az utat, hogy megmutatjátok, hogy a fény felé való mozgás nem csak elkerülhetetlen, hanem egy hatalmas utazás is, ami tele van örömmel, szabadsággal, szeretettel, békével és izgalommal, és ez az, amiről ez az utazás az ötödik dimenzióba az egész emberiség számára szólhat, ha hajlandóak vagytok hagyni, hogy az legyen.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."