top of page
Keresés

Háborúba indulsz a sötétséggel?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Minden egyes múló pillanattal hagyjuk magunkat kitágulni. Érezzük magunkban azt a veleszületett vágyat, hogy még inkább azzá váljunk, akik valójában vagyunk, és hogy lassan elengedjük a kilencedik dimenzió korlátait, miközben átcsúszunk a tizedikbe. Részesei vagyunk ennek az egyetemes tudatossági váltásnak, amelynek az emberiség a középpontjában áll ott a Földön. Nektek kell a legnagyobb ugrást megtennetek előre, és ezért van most olyan nagy figyelem rátok irányítva. Ezért van annyi segítő, annyi érdeklődő, és ezért is küzdötök ott a Földön.


Nehéz elengedni a régi utakat, hogy befogadjátok az újat és a mást. Természetesen vannak köztetek olyanok, akik nagyon szeretnének mindent maguk mögött hagyni és felemelkedni, de vannak a makacsok is, akik ellenzik a fejlődést és a változást. Ők nagyon sokat profitáltak a világotokon fennálló egyenlőtlenségekből, és ezt szeretnék továbbra is fenntartani. Ezek azok az egyének, akiket szeretnétek felrázni, de ez nem működik. És ahogy már sokszor elmondtuk nektek, senkit sem hagytok magatok mögött. Mindenkit magatokkal visztek, aki jönni akar, és azok, akik nem tudják, hogy jönni akarnak, előbb-utóbb tudni fogják, hogy van még valami, amit megtapasztalhatnak ott a Földön.


És így nektek kell lennetek azoknak, akik követik a terjeszkedés áramlását, akik érzik, hogy egyre több bontakozik ki belőletek, és ti fogjátok megmutatni az emberiség többi részének az utat, hogy valami többé váljatok, mint amiről a legtöbb ember még csak álmodni is hajlandó. Meghívunk benneteket, hogy kövessétek a példánkat, mivel azért vagyunk itt, hogy inspiráljunk benneteket, és emlékeztessünk benneteket arra, hogy nem csak fény van az alagút végén, hanem az alagút végén lévő fény ti vagytok. És mivel felemelkedtek, nem kell meghalnotok ahhoz, hogy az alagút végén lévő fény felé haladjatok. Csak tovább kell haladnotok a terjeszkedés áramlásával, ami annyira természetes és annyira szükséges a Földön ebben az időben.


Ti vagytok azok, akik vezetitek az utat, de nem a harmadik dimenziós paradigmában vezetitek az utat, hogy "háborút vívjatok" a sötétséggel. Azzal vezetitek az utat, hogy megmutatjátok, hogy a fény felé való mozgás nem csak elkerülhetetlen, hanem egy hatalmas utazás is, ami tele van örömmel, szabadsággal, szeretettel, békével és izgalommal, és ez az, amiről ez az utazás az ötödik dimenzióba az egész emberiség számára szólhat, ha hajlandóak vagytok hagyni, hogy az legyen.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page