top of page
Keresés

Gyorsabb megnyilvánulás

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Channeled by Daniel Scranton

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és izgatottan várjuk, hogy kapcsolatba léphessünk veletek.

 


Ez egy dicsőséges időszak az emberiség számára, mert annyi mindenhez van hozzáférésetek. Olyan sok egyén kapcsolódott be annyi nem-fizikai tudatosságba, hogy valóban több tanítás áll már a rendelkezésetekre. Több eszköz, több trükk és több technika áll rendelkezésetekre, amit felhasználhattok a valóságotok megtapasztalásának megteremtéséhez.

 

Van egy kulcsfontosságú összetevő, amiről nem mindegyik nem-fizikai tanító beszél, és amivel itt szeretnénk foglalkozni. Amikor kimutatjátok a türelem tulajdonságát, abban a pillanatban elengeditek a ragaszkodásotokat ahhoz, amit teremteni és megtapasztalni akartok. És ezért a türelem azt fogja eredményezni, hogy amit meg akartok tapasztalni, az gyorsabban eljön hozzátok. Nos, lehettek lelkesek, izgatottak és türelmesek egyszerre. És amikor hozzáadjátok a lelkesedést és az izgatottságot, akkor felgyorsítjátok a valóságotokba való megnyilvánulást is. Azonban a türelem a kulcs, mert amikor türelmesek vagytok, az olyan, mintha azt mondanátok az univerzumnak: "Bízom benne, hogy eljön, és elfogadom a tökéletes időzítést".

 

Amikor nincs annyi türelmetek, amennyire szükség lenne, akkor kétségeket tapasztalhattok, és akkor azon aggódtok, hogy vajon a megfelelő technikát alkalmaztátok-e a manifesztációhoz. Azon is elgondolkodhattok, hogy van-e valamilyen blokkolásotok vagy rossz karmátok, ami megakadályozza, hogy eljöjjön hozzátok. Minden kétség és minden aggodalom lelassítja a megnyilvánulási folyamatot. Két másik állapot felgyorsítja számotokra. Az egyik a szeretet, és a szeretet felgyorsítja a megnyilvánulási folyamatot, mert a szeretet a természetes állapototok. Ez a mi természetes állapotunk.

 

Az öröm a másik állapot, amely segít nektek abban, hogy gyorsabban manifesztáljátok azt, amire vágytok. Amikor örömöt tapasztaltok, azt mondjátok az univerzumnak: "Mindenem megvan, amire most szükségem van ahhoz, hogy teljes egészében és maradéktalanul önmagam lehessek", és ez az energia a bőség. Ez az energia összhangban van a bőséggel. És amit meg akartok nyilvánítani, az a vágyott valóságotok bősége. Azt akarjátok manifesztálni, ami a kívánt valóságban van. Tehát többet kértek az univerzumtól, és amikor a bőség rezgésével egyeztek meg, akkor többet kaptok.

 

Amikor arra gondoltok, hogy még nem érkezett meg az, amit meg akartok nyilvánítani, akkor a hiány rezgésében vagytok, és ennek következtében még több hiányt fogtok tapasztalni. Azt kapjátok, amire fókuszáltok. Kétségtelenül hallottátok már ezt a kifejezést, ami valóban igaz. Ez egy nagybetűs igazság a mi univerzumunkban. Meghívunk benneteket, hogy izguljatok még a tudat miatt is, hogy mindenkor manifesztáljátok a valóságotokat. Meghívunk benneteket, hogy izguljatok a tudat miatt, hogy minden, amit valaha is akartatok, már a tiétek. Meghívunk benneteket, hogy izgatottan tapasztaljátok meg, hogy egyek vagytok a kívánt megnyilvánulásaitokkal.

 

Azt akarjuk, hogy egészebbnek és teljesebbnek érezzétek magatokat, mint amilyenek vagytok, és ezek a megnyilvánulások, amelyekre vágytok, nem tesznek benneteket teljesebbé és tökéletesebbé. Hanem inkább a természetetek, a valódi természetetek teljességét és teljességét tükrözik számotokra. És ezért azt kívánjuk nektek, amit ti kívántok magatoknak, mert tudjuk, hogy meg fogjátok kapni, ha még inkább a teljes, természetes énetekké váltok. És tudjuk, hogy mi is hozzájárulhatunk azokhoz a tanításokhoz, amelyeket kaptatok, ha minél gyakrabban emlékeztetünk titeket ezekre az igazságokra.

 

Mi vagyunk a Fény Andromedai Tanácsa, és örömmel szolgálunk benneteket ezen a módon.".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page