top of page
Keresés

Gyorsabb és hatékonyabb manifesztáció

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Lehetőséget adunk magunknak, hogy időnként megálljunk és értékeljük a gyönyörű univerzumot, amelynek társ-teremtésében mi is részt veszünk. Természetesen mindig szeretnénk segíteni, mindig szeretnénk kivenni a részünket abból, hogy az univerzum tudatosságát magasabb szintre emeljük. De megértjük, hogy egyensúlyt kell teremteni aközött, hogy haladunk afelé, amivé elkerülhetetlenül válunk, és hogy időt szánunk arra, hogy elgondolkodjunk azon, hogy milyen messzire jutottunk már, és hogy mit hoztunk már létre.


Nem számít, hol tartotok most az életetekben, hasznotokra válhat, ha több ilyen egyensúly van az életetekben és a lényetekben. Bármennyire is türelmetlenül várjátok a következő fejlesztést, a következő aktiválást, a következő óriási ugrást a tudatossági evolúciótokban, időt kell szakítanotok arra, hogy értékeljétek azt a gyönyörű világot, amelyet közösen hoztatok létre.


És még ha időnként kihívást jelent is megtalálni a szépséget a világotokban, ez még egy okkal több arra, hogy erőfeszítéseiteket és figyelmeteket arra fordítsátok, hogy eljussatok arra a helyre, ahol megbecsülitek azt, ami már van. Össze kell hoznotok ezt a két oldalatokat - azt az oldalt, amelyik mindig többre törekszik, és azt, amelyik csak hátradőlni, pihenni és semmit sem csinálni akar. Azt akarjátok, hogy harmónia legyen a kreatív aspektusotok és azon részetek között, amelyik nagyon elégedett azzal, ami már van az életetekben és a világotokban.


Ennek az egyensúlynak a megteremtése jobb teremtő lénnyé tesz benneteket; hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a megnyilvánulásra irányuló minden erőfeszítéseteket. Egyensúlynak kell lennie a cselekvés és a nem cselekvés, a férfias és a nőies, a vágy és a megbecsülés között, különben mindig túlterheltek lesztek, vagy mindig úgy érzitek, hogy megrekedtetek. A kulcs annak meghatározásához, hogy mire van szükségetek az egyensúly megteremtéséhez, a bejelentkezés.


Meg kell vizsgálnotok az aktuális energiaszinteteket, és figyelembe kell vennetek, hogy az adott pillanatban mire vágytok igazán, különben a döntéseteket a programozás fogja meghatározni. És ti szabadulni akartok a szülői, a társadalmi, sőt a belsővé tett programozástól, hogy ti magatok lehessetek.


Őszintének kell lennetek magatokkal, hogy hogyan érzitek magatokat, mit akartok, és hogy egyensúlyban vagytok-e, vagy nem vagytok egyensúlyban az adott pillanatban. Így juthattok el oda, ahová menni akartok, és ez egy kellemesebb módja annak is, hogy ebben a gyönyörű univerzumunkban létezzetek.