top of page
Keresés

Gyönyörű átmenet az 5. dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A lehető legjobb utakat keressük magunknak az áthaladásunkhoz, mivel tudjuk, hogy a saját felemelkedési tapasztalatunk felé haladunk, és a felemelkedés áramlatával akarunk haladni, ahogyan ti is a lehető legjobb utakat keresitek a személyes fejlődésetekhez, a személyes felemelkedésetekhez. Saját, egyedi tapasztalatotok lesz az emberiség és a Földanya felemelkedéséről. Nem számít, hogy mi történik, a tiétek még mindig egyedülállóan a tiétek lesz. Még ha hallotok is a különböző előrejelzésekről, amelyeket a felemelkedéssel kapcsolatban tesznek közzé, mindenki, aki megtapasztalja ezt az előrejelzést, valami egyedit tapasztal meg.


Ne feledjétek, hogy ti döntitek el, hogyan tapasztaljátok meg mindezt, és azt is ti döntitek el, hogy mit tapasztaltok meg a rezgésetekkel. A legjobb módja annak, hogy ráérezz arra, hogy mit teremtesz a jövőben, ha észreveszed, hogy mit rezegsz a jelenben. És ha van valami, ami nem tetszik ebben a rezgésben, akkor lélegezz bele, amíg el nem oszlik, és utána aktiválj valami olyat, amitől jobban érzed magad belül. Nem az a végzeted, hogy megismételd a múltadat vagy a genetikai vonalad történelmét, mert ébren vagy, és az egyik dolog, amire ébren vagy, hogy a rezgésed számít, és hogy tehetsz érte valamit.


Ez igaz, ha a földi élet minden aspektusára gondolsz, önmagad és mindenki más számára. Mindenki másképp éli meg most a földi életet, és itt az ideje, hogy mindenki megnézze magában, hogyan reagál a valóságra, mert van választásotok. Ez egy szabad akaratú univerzum, és ez azt jelenti, hogy mindig van választásotok. Mindig azt válasszátok, hogy először magatokba néztek, mielőtt vitatkoznátok valakivel, mielőtt a szorongás vagy a félelem helyéről cselekednétek. Mindig nézzetek először magatokba, és érezzétek meg, hogy mi az a rezgés, mert ez fogja meghatározni, hogy mi történik.


És fontos szereplője lehetsz annak, hogy mi történik az egész emberiséggel, ha azt a felemelkedés felé vezető utat választod, ami számodra jó érzés, és ami mindenki más számára is ugyanolyan jó érzéssel járó élmény lehet. Természetesen minél jobban felkészültél erre az élményre, annál jobb. Teret tarthatsz embertársaidnak, hogy ők is átélhessék a felébredés élményét, elkezdjenek befelé nézni, és megváltoztassák belső rezgésüket. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak gyönyörű élményben lehet részetek, és ez mégis mindenki számára egyedi lehet.


És amit most fontos tudnotok, hogy nem kell mindannyiótoknak egyetértenetek abban, hogy mi fog történni a jövőben, de abban remélhetőleg egyetértetek, hogy mindannyian a jelenből befolyásolhatjátok a jövőt. A legtöbb ember azt hiszi, hogy azzal, amit tesz, hatással lesz a jövőre, és ez természetesen bizonyos mértékig igaz is. De remélhetőleg ez a személy megteszi a magasabb rezgésen alapuló cselekvést, amelyet elért önmagában a tudatos munkával, amely szükséges ahhoz, hogy eljusson abba az állapotba, ahol inspirált cselekvést végez.


Azokat pedig, akik nem tudják, mit tegyenek, szeretnénk megnyugtatni, hogy elég, ha leültök, lélegeztek, koncentráltok és aktiváltok egy magasabb frekvenciájú rezgést, és ha a bolygón mindenki ezt tenné most, akkor biztosítanátok magatoknak egy gyönyörű, nyugodt, békés átmenetet az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page