top of page
Keresés

Gyönyörű átmenet az 5. dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A lehető legjobb utakat keressük magunknak az áthaladásunkhoz, mivel tudjuk, hogy a saját felemelkedési tapasztalatunk felé haladunk, és a felemelkedés áramlatával akarunk haladni, ahogyan ti is a lehető legjobb utakat keresitek a személyes fejlődésetekhez, a személyes felemelkedésetekhez. Saját, egyedi tapasztalatotok lesz az emberiség és a Földanya felemelkedéséről. Nem számít, hogy mi történik, a tiétek még mindig egyedülállóan a tiétek lesz. Még ha hallotok is a különböző előrejelzésekről, amelyeket a felemelkedéssel kapcsolatban tesznek közzé, mindenki, aki megtapasztalja ezt az előrejelzést, valami egyedit tapasztal meg.


Ne feledjétek, hogy ti döntitek el, hogyan tapasztaljátok meg mindezt, és azt is ti döntitek el, hogy mit tapasztaltok meg a rezgésetekkel. A legjobb módja annak, hogy ráérezz arra, hogy mit teremtesz a jövőben, ha észreveszed, hogy mit rezegsz a jelenben. És ha van valami, ami nem tetszik ebben a rezgésben, akkor lélegezz bele, amíg el nem oszlik, és utána aktiválj valami olyat, amitől jobban érzed magad belül. Nem az a végzeted, hogy megismételd a múltadat vagy a genetikai vonalad történelmét, mert ébren vagy, és az egyik dolog, amire ébren vagy, hogy a rezgésed számít, és hogy tehetsz érte valamit.


Ez igaz, ha a földi élet minden aspektusára gondolsz, önmagad és mindenki más számára. Mindenki másképp éli meg most a földi életet, és itt az ideje, hogy mindenki megnézze magában, hogyan reagál a valóságra, mert