top of page
Keresés

Galaktikus energiák, amelyek felkészítenek a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Tanúi voltunk azoknak a változásoknak, amelyek ebben az áprilisi hónapban az emberiségben végbementek, és örömmel mondhatjuk, hogy kollektívaként hatalmas lépéseket tettetek előre. Az emberek a Földön egyre jobban megnyílnak. Jobban megnyíltok az intuíciótok, a vezetőitek és a Felsőbb Énetek felé. Jobban megnyíltatok a csatornázásra, az energiák és a gyógyító energiák egyszerű befogadására. És nagyon le vagyunk nyűgözve attól, amit láttunk. Félelem nélkül nyíltatok meg, és ragaszkodás nélkül nyíltatok meg, és mindig többet kaptok, amikor megkapjátok azt, amit ajándékba kaptatok szabadon minden lénytől és minden kollektívától, akik következetesen segíteni akarnak mindannyiótoknak a Földön.


Mi természetesen ezen a csatornán keresztül hozzuk az energiáinkat, de sok más módunk is van arra, hogy energiákat juttassunk el hozzátok, és amikor megnyíltok nekünk, megnyíltok a galaktikus energiák sokasága előtt is, amelyek jelenleg az összes nagy csillagrendszerből áradnak be hozzátok. Most van az az idő, amikor felkészültök a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételre, és az összes galaktikus energia segít nektek abban, hogy még több emlék áradjon be hozzátok a más csillagrendszerekben töltött életetekről.


A galaktikus energiák segítenek emlékezni arra, hogy vannak barátaitok odakint a csillagok között, akik úgy döntöttek, hogy nem a Földön inkarnálódnak, mint ti. Ti, akik megértitek, hogy azért vagytok ott, hogy lehorgonyozzatok a legmagasabb frekvenciájú energiákban, amire csak képesek vagytok, ezt teszitek, és átalakultok. És persze az átalakulásotok nem mindig szép és nem mindig könnyű, mert helyet kell csinálnotok a magasabb frekvenciájú energiáknak az alacsonyabb frekvenciájúak kitisztításával. És ez rendetlenségnek tűnhet az életetekben és a testetekben. A legjobb módja annak, hogy elkerüljétek a felemelkedési tüneteket, a méregtelenítési tüneteket és minden más típusú tünetet, hogy elengeditek, átadjátok magatokat annak, ami történik. Ne álljatok ellen, hanem inkább adjátok meg magatoknak a hidratálást, a pihenést és az időt, amire szükségetek van ahhoz, hogy beengedjétek az újat és elengedjétek a régit.


Továbbra is ezt fogjátok tenni, hogy fizikailag, érzelmileg és energetikailag felkészüljetek mindarra, ami ott a Földön el fog jönni. Minden pozitív változás, amit kértetek, el fog jönni, és azért jönnek el, mert ti változtok. Nem csak azért vagytok ott, hogy megfigyeljétek és megtapasztaljátok a tudatossági változást; azért is vagytok ott, hogy részt vegyetek benne. És azok közületek, akik ébren vannak és tudatában vannak, tudatosan és szándékosan teszik ezt, és sok mást is magukkal hoznak, mert most eljött az ő idejük is, akár tudnak róla, akár nem.


De számíthattok arra, hogy egyre több és több embernek lesznek egyre furcsább és furcsább élményei a galaktikus energiák miatt, amelyek most áradnak be, és ti ugyanúgy segíthettek nekik, ahogyan nektek is segítettek, vagy ahogyan magatoknak segítettetek. És ez egy csodálatos módja annak, hogy biztosítsátok, hogy a tudatossági váltás mindenkinek szól, és nem csak néhány kiválasztott számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page