top of page
Keresés

Frissítés: Jelentés az emberiség fejlődéséről

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lenyűgöznek minket azok a változások, amelyeket ott a Földön folyamatosan véghezvisztek, ahogy látjuk, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre mentek a megvilágosodás korszakába. Tudjuk, hogy ez nem mindig tűnik így azok számára, akik figyelnek arra, hogy mi történik a kis körötökön és saját magatokon kívül, de a változások eleinte rendezetlenek. Van egy alkalmazkodási időszak, amin át kell esni. Néha túlkorrigáljátok magatokat, és a túlkorrigálásnak még nagyobb visszahatása van. De mint társadalom, érzékenyebbé váltok, és ez jó dolog.


Ez egy fejlődési jelentés mindannyiótok számára, és ezt minden egyes embernek meg kell kapnia. Azok közületek, akik megkapják, lehorgonyozzák majd a többiek számára. A változások, amelyek most rátok várnak, arról szólnak, hogy befogadóbbak és integratívabbak legyetek, és arról szólnak, hogy több egyénnek adjatok hangot. Mindenkinek szüksége van arra, hogy képviselve legyen a társadalomban, és mindenkinek nem csak éreznie kell, hogy meghallgatják, hanem meg is kell, hogy hallgassák, mert mindenkinek hajlandónak kell lennie arra, hogy önmagába nézzen és érezze a benne kiváltott érzelmeket.


Hatalmas lépéseket tesztek minden alkalommal, amikor lehetővé teszitek, hogy egy olyan csoportból valaki megszólaljon, akinek hagyományosan nincs hangja. Az emberek nagyon különbözőek ott a Föld bolygón, és ennek így kell lennie. Az egyformaság kevesebb terjeszkedést okoz, és a Forrás terjeszkedést akar. A Forrás mindenkit úgy teremtett, hogy olyan legyen, amilyen, és amikor az emberek úgy érzik, hogy szabadon lehetnek azok, akik, és úgy fejezhetik ki magukat, amilyenek ők maguk, akkor a Forrás a haszonélvező. Mindenkinek jót tesz, függetlenül attól, hogy kik vagytok és miben hisztek, hogy ki vagytok téve mindennek és mindenkinek. Nem azért vagytok ott, hogy elefántcsonttornyot építsetek, majd elbújjatok benne, még akkor sem, ha abban az elefántcsonttoronyban fogtok meditálni.


A különbségek köztetek és a ti hitetek és mindenki más és az ő hitük között arra késztetnek, hogy növekedjetek. Az elfogadás az első lépés, és ez egy nagyon fontos lépés, mert mindenki eljut arra a pontra, ahol túllép az elfogadáson, de nem tud onnan, ahol van, oda ugrani, ahová végül is tart. Ezért fogadjatok el mindent az életetekben úgy, ahogy van, fogadjatok el mindenkit a Földön úgy, ahogy van, és fogadjátok el, hogy azért választottátok az összes kihívást, mert tudtátok, hogy ezek tökéletesek arra, hogy összehangolódjatok a Forrással, hogy hazatérjetek a Forráshoz, és végül, hogy minden elképzelhető módon újra Forrássá váljatok.


Ahogy mondtuk, ez egy pozitív fejlődési jelentés, mert látjuk, hogy minden nap és minden mozdulattal egyre közelebb kerültök a Forráshoz, közelebb az otthoni bázishoz, és a testeteket is magatokkal viszitek. Már nem kell meghalnotok ahhoz, hogy hazatérjetek; azért vagytok ott, hogy a Mennyországot a Földre hozzátok, és ezt látjuk most mindannyiótokon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page