top of page
Keresés

Folyik-e most egy spirituális háború?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Új utakat ébresztünk bennetek a növekedésetek és az evolúciótok számára minden alkalommal, amikor mindannyiótokkal kapcsolatba lépünk. Mindig keressük azokat a belépési pontokat, azokat a réseket a tudatosságotokban, ahová becsempészhetünk valamit, ami növeli az én tudatosságotok szintjét. Folyamatosan visszavezetünk benneteket önmagatokhoz, ahelyett, hogy arról adnánk nektek információt, hogy mi történik odakint, vagy mi fog történni. Sokkal inkább szeretnénk nektek egy használati útmutatót adni arról, hogyan teremtsétek meg azt, amit odakint akartok, és hogyan válasszátok meg az idővonalat, és ezért ezt tesszük.


Mi pedig segítünk nektek, hogy tudatosabbá váljatok arról, hogy mi zajlik bennetek, segítünk nektek felébredni az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, ez az, amiről mi szólunk. Azt akarjuk, hogy jó érzésű energiákkal tápláljátok magatokat. Azt tanácsoljuk, hogy arra összpontosítsatok, ami jó érzés számotokra, és amit meg akartok teremteni, ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, amitől féltek, vagy ami megtörténhet, amit nem akartok, hogy megtörténjen. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy az egyetlen spirituális háború, ami most folyik, minden egyes lény tudatosságában zajlik, és amikor eléritek a belső békét, akkor eléritek a békét rajtatok kívül is. Amikor megemelitek a tudatosságotok szintjét, akkor nem látjátok másokban azokat a szavakat, cselekedeteket és hiedelmeket, amelyek egy alacsonyabb rezgésű tudatosságot képviselnek.


Nem vagytok bibliai értelemben vett spirituális harcosok, ahol le kell győznötök azokat, akik a ti definíciótok szerint a Föld bolygó és a galaxis gonosztevői. Ez az a tudatossági szint, amely háborúkat indít a bolygótokon szerte ebben a galaxisunkban, és túl sok háború volt már a galaxisunk történetében. Itt az ideje, hogy véget vessünk a harcos mentalitásnak, és azok legyünk, akik békére törekszenek, akik békét vibrálnak, akik békét sugároznak, és mindez veletek és a tudatosságotokkal kezdődik. Lehet, hogy olyan következetesen gondolkodtok, és teljes szívvel hisztek valamiben, és mint ilyenek, egyáltalán nem vagytok tudatában annak, hogy haragot, szorongást tartotok magatokban, és arra törekszetek, hogy harcot vívjatok valakivel, még ha verbálisan is, mert olyan szilárdan ragaszkodtok a hiedelmeitekhez.


Amikor feladod a harcot, rájössz, hogy eleve nem is volt miért harcolni, mert abban a pillanatban tudatosul benned, hogy te vagy mindennek a Forrása. Te vagy A Teremtő, és nincs semmi, amit ne tudnál megteremteni, de a rezgéseddel kell kezdened. A rezgésed az elsődleges teremtésed. Mindig aktív, akár érzed, akár nem, és ha meg tudunk győzni téged arról, hogy ezeken az üzeneteken keresztül jobban odafigyelj a rezgésedre, akkor teljesítettük a célunkat, amiért egyáltalán kapcsolatba léptünk veled.


Az összes többi történetet máshol is megkaphatod, de minket csak az a történet érdekel, amit te teremtesz a rezgéseddel, és az, hogy akarsz-e változtatni ezen a történeten. Továbbra is megadjuk nektek az ehhez szükséges eszközöket, amelyek a királyság kulcsai, és a Mennyek országa bennetek van. Nem csak odakint van az ötödik dimenzióban, ami nem egy hely, hanem egy létállapot. És a tudatosságoddal irányítod a létállapotodat, ami azt jelenti, hogy minden nap egy kis ideig tarthatod az ötödik dimenziós tudatosságot, és tarthatod egy kicsit tovább és tovább, és megteremtheted a saját részedet, a Mennyország saját szeletét, itt és most, a Föld bolygón.