• Fehér Katalin

Fogadd ezt az üzenetet és változtass meg mindent

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Rendkívül nagy kíváncsisággal rendelkezünk ezzel az univerzummal kapcsolatban, amelyen mindannyian osztozunk. Nagyon élvezzük, hogy felfedezzük mindazt a szépséget, fenséget és lehetőségeket, amelyek ebben a mi univerzumunkban léteznek. Szeretjük érezni a kapcsolatot minden lénnyel ebben az univerzumban, és mindig találunk valami újat, amit élvezhetünk benne. Most, ahogy mozogtok az univerzumban, amihez hozzáférésetek van, emlékezzetek arra, hogy az univerzum egésze létezik minden egyes részecskében. Tehát miközben talán azon siránkozol, hogy egy kisvárosban ragadtál, ahol élsz, és nagyon kevés hozzáférésed van azokhoz a helyekhez, amelyeket a legszívesebben meglátogatnál, sőt, ahol élni szeretnél, ne feledd, hogy az egész univerzum ott van veled.


Csak rá kell hangolódnod az univerzumnak arra a tapasztalatára, amit szeretnél, és aztán hagynod kell, hogy az univerzum eljuttassa hozzád önmagának azokat az aspektusait, amelyekről úgy döntöttél, hogy meg akarod tapasztalni. Ha túlságosan el vagy foglalva azzal, hogy panaszkodsz amiatt, hogy nem pattanhatsz fel egy repülőre abban a pillanatban, és nem utazhatsz el Peruba vagy Balira, akkor lehet, hogy elszalasztod a lehetőséget, amit az univerzum kínál neked, hogy eljuss ezekre a helyekre, és még sok másra is. Ha valóban szenvedélyesen szeretsz valamit, akkor az, hogy annak rezgésében vagy, maga a jutalom.


Sokakat látunk, akik azért próbálnak teremteni, mert azt gondolják, hogy akkor lesznek boldogok, ha megkapják, amit akarnak, és csak akkor lesznek boldogok, amikor eljön az a nap. De ha képesek vagytok befogadni az aktiválást, ami ezen az üzeneten keresztül érkezik hozzátok, akkor érezhetitek a mi lelkesedésünket minden egyes részecskéért ebben a dicsőséges univerzumban, és megélhetitek azt a pillanatot, amire annyira vágytok, itt és most.


Mindig is lesz egy kényes egyensúly ebben a dualista univerzumban, és ahhoz, hogy megtapasztaljatok valamit, amire vágytok és értékeljétek, meg kell tapasztalnotok az egyenlet hiányát is. Amikor felismeritek a hiányt, mint egy űrt, amit az univerzum be fog tölteni, akkor elengedhetitek az ehhez a tapasztalathoz való ragaszkodásotokat. Abbahagyhatjátok a fókuszálást arra, ami nincs, és elkezdhetitek felismerni, hogy ami van, amit akartok, az itt van a sarkon. Ez a kulcsa annak, hogy megteremtsétek a valóságotokat. Ez a kulcsa a spirituális és a fizikai világ feletti uralomnak. Ez az a fajta közvetítés, amely mindent megváltoztathat számotokra, ha megengeditek, ha beengeditek, ha hagyjátok magatokat sütkérezni e gyönyörű univerzumunk dicsőségében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".