top of page
Keresés

Fizikai testetek van, tehát tegyétek ezt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Mi ugyanúgy élünk, mint ti mindannyian, még akkor is, ha spirituális fejlődésünk ezen pontján nem rendelkezünk fizikai testtel. Épp annyira élünk, mint bármelyik fizikai lény ott a Földön vagy bárhol máshol a galaxisban. Azért vagytok életben, mert tudatosság vagytok. A tudatosságotok csak egy bizonyos helyre összpontosul, egy olyan helyre, amely magában foglalja a fizikai testet, amelyet a sajátotoknak gondoltok. Ez azonban inkább csak egy bérlemény, és bármit és mindent megváltoztathattok a tudatosságotokkal, önmagatokkal kapcsolatban, de a fizikai birodalom gyakran ugyanúgy néz ki számotokra, hacsak nem változtattok gigantikusan a rezgéseteken.


Ezért olyan nagy kihívás számunkra, hogy meggyőzzük az embereket arról, hogy valójában mindannyian megteremtitek a valóságot, amit megtapasztaltok. Ez azért van, mert időeltolódás van aközött, hogy amikor megváltoztattok valamit nagyon alapvető dolgot magatokkal kapcsolatban, és amikor meglátjátok a tükröződést a külvilágban. De ha azt helyezitek előtérbe, hogy hogyan érzitek magatokat, ha az érzéseket helyezitek előtérbe minden mással szemben, akkor azonnal észrevehetitek a változást. A változás abban, ahogyan érzitek magatokat, jelentős, és ez olyasmi, amit nagyon ajánlunk.


Most, ahogy egy nemrégiben elhangzott üzenetünkben mondtuk, egyre gyorsabb és gyorsabb manifesztációs időket láthattok és fogtok látni, és szeretnénk, ha erre odafigyelnétek, mert az ilyenfajta megerősítés fontos; ez tart benneteket mozgásban. De végső soron szeretnénk meggyőzni mindannyiótokat arról, hogy az érzésetek a minden. Az, hogy hogyan érzitek magatokat, annyira fontos, hogy sok mindent megtesztek csak azért, hogy olyan helyzetbe hozzátok magatokat, hogy érezhessetek valamit.


De most arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy hagyjátok ki a cselekvést, és menjetek egyenesen az érzéshez, és ezt azért mondjuk nektek, mert azt szeretnénk, ha boldogabb életet élnétek. Tapasztalatainkból és mindannyiótok megfigyeléséből tudjuk, hogy az, hogy sok cuccotok van és sok mindent elértek, csak átmenetileg adja meg nektek azokat az érzéseket, amiket akartatok. És akkor új célt kell kitűznötök, vagy valami másra kell törekednetek, amit megszerezhetnétek. De amikor bebizonyítjátok magatoknak, hogy minden ok nélkül is tudtok boldogságot érezni, semmi más ok nélkül, mint hogy ti választottátok a boldogság érzését, akkor tényleg elindultatok valamerre.


Messzebbre tudtok jutni, mint azt az elmétek el tudná képzelni, egyre magasabb és magasabb létállapotok elérésével, mindezt úgy, hogy közben a testetekben maradtok, és rajtatok kívül semmi sem változik egy kicsit sem. De először is eléggé törődnötök kell azzal, hogy hogyan érzitek magatokat ahhoz, hogy ezeket a bennetek rejlő képességeket ténylegesen használatba is vegyétek. Arra kérünk benneteket, hogy emlékezzetek vissza egy olyan alkalomra, amikor jobban éreztétek magatokat, mint valaha, és azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ezek az érzések mindig bennetek vannak, csak arra várnak, hogy ürügyet adjatok magatoknak arra, hogy érezzétek őket. Ne azért kísérletezzetek ezzel, mert azt akarjátok, hogy valami megjelenjen a fizikaiban, hogy megerősítést nyerjen, mert az aztán kiszakít benneteket az érzésből.


Tegyétek, mert megtehetitek; nyúljatok magatokban a lehető legjobb érzéshez, amit elő tudtok idézni, mert testetek van. És amikor nagyon-nagyon jól érzitek magatokat a testetekben, akkor elkezditek egy kicsit jobban értékelni azt, és elkezditek értékelni azt, hogy ahol éppen tartotok ott a fizikaiban és ott a bolygótokon, és akár már most elkezdhetitek élvezni az életeteket, ahelyett, hogy folyamatosan arra várnátok, hogy történjen valami, hogy legyen elég jó ürügyetek arra, hogy élvezzétek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page